Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Свято 8 березня у с. Єлизаветівська

Дата: 13.03.2019 08:52
Кількість переглядів: 277

Фото без опису8 березня 2019 року у селі Єлизаветівка в центрі культури та дозвілля відбулося свято жіночності та краси. Хороший святковий настрій дарували жінкам працівники Єлизаветівського центру культури та дозвілля. Центр культури та дозвілля села Єлизаветівка зустрів своїх глядачів гарно та зі смаком.

Всіх жінок села було запрошено на святковий концерт.  На початку концерту  зі святом весни і краси всіх присутніх представниць прекрасного полу привітала завідуюча Єлизаветівським ЦКтД Корж С. А.  Як і годиться  в цей день, найкращу половину людства вітали молоді чоловіки – ведучі Шепутіс Дмитро, Куцаконь Анатолій та Олексієнко Олександр. В концертній програмі активну участь брали аматорські колективи нашого центру культури та дозвілля: жіночий вокальний ансамбль «Співочі серця» (Куцаконь О.Ю., Дендак Г. П., Коржан Л. І.,Сєчина М. П.,Баранова О.М.),  дитячий вокальний ансамбль «Квіти надії» (Оанца Ілона, Бєлєй Валерія, Крат Олександра, Куциконь Юлія, Коваль Віра, Колядко Амалія), дитячий вокальний ансамбль «Дзвіночки» (Оанца Даринка та Селівончик Даринка).

 Дівчатка танцювали, розповідали вірші та співали пісні, присвячені своїм мамам і бабусям.  Справжнім подарунком у цей жіночий день  став новостворений Єлизаветівським ЦКтД чоловічий ансамбль «DATS». Глядачі були в захваті від їх  виконання пісень -  «Червона рута», «Мама», «Все для тебе»  та інших. Порадував та зачарував своїм   співом запрошений на свято гість – Мацак Максим. До сліз зворушили мати та донька: Сечина Марія Павлівна та Венгер Тамара Степанівна  своїм виконанням пісні «Ой чого ж ти, мамо».

 Під час концертної програми всім присутнім жінкам було вручено подарунки. Після закінчення святкового концерту всіх жінок було запрошено на солодкі частування.

    Передати словами, емоції які вирували на святі – просто неможливо. Свято закінчувалось, та людям не хотілося розходитись по домівках, адже позитивні емоції і радість переповнювали кожного, хто завітав цієї погожої днини на святковий концерт.

 

Завідуюча

Єлизаветівським ЦКтД                                                      С. А. Корж

 

 

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь