Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Широка Масляна

Дата: 12.03.2019 16:46
Кількість переглядів: 564

Фото без описуУ неділю, 10 березня,  мешканці та гості села Мала Михайлівка  відсвяткували свято проводів зими та зустрічі  весни - Масляну. 

В концертній програмі взяли участь усі  художні колективи та сольні виконавці  Маломихайлівського сільського клубу.  Багато нових  номерів  підготувала  художній керівник  нашого клубу  Гиренко Лариса.  З  задоволенням  дивились  батьки, як їхні діти виконують  запальні пісні.  Дитячий колектив «Акварель»  порадував  глядачів  піснями  про маму, про весну, про сонечко.  Наймолодші виконавці, а це дитячий колектив «Одуванчик»,   викликали  у  присутніх  нестримні  емоції.  Вперше вийшла на нашу сцену  маленька дівчинка  Вікторія Асанова,  яка виконала дві веселі пісні.  Приємним сюрпризом для жінок став виступ  Олександра Пилиповича Ткаченка , який  під  гітару  виконав  народні пісні.   Як завжди окрасою нашого концерту  був колектив «Маків цвіт » та колектив «Червона калина».   Не засмутилися  наші виконавці та глядачі   коли різко погіршилась погода. Поспіхом , але з бадьорим настроєм  люди перейшли в приміщення сільського клубу.  Свято продовжили ігри та святкова дискотека.  Закінченням  свята стало    яскраве  очікуване диво – спалення  ляльки Морени.  Для цього  символ  року   Свинка    підпалила  ляльку та  оголосила про прихід  весни, побажала всім присутнім  миру , добра  та здоров’я.  Усі присутні   на святі  мали змогу  скуштувати  приготовані  смачні млинці якими пригощала  Масляна.  Староста села Деркач Віталій  підготував для присутніх  гарячу  юшку, яка стала в нагоді  в цей  не дуже теплий день.  Організатори  свята   вдячні всім  глядачам , які  підтримували наших виконавців   гучними оплесками. Всім хто приїхав святкувати разом  з Маломихайлівцями, всім хто  надав  допомогу  в організації  цього заходу , і нашому старості який з кожним роком  робить все кращу ляльку Морени.

Працівники Маломихайлівського сільського клубу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь