A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Прийшла весна жіноче свято принесла…

Дата: 11.03.2019 09:29
Кількість переглядів: 775

Фото без описуНарешті настав цей березневий день, коли сильна стать може задовольнити всю прекрасну половину людства подарунками, кольорами почуттів і радості. У цей день жінка - це перш за все чуйність, вона заполоняє повітря своєю шикарністю та витонченістю. Недарма жіночий день святкують саме на початку весни, адже жінка і є тим початком як життя, так і гармонійності, вишуканості.

Сьогодні важко назвати хоча б одну сферу діяльності, де б не працювали жінки, як неможливо собі уявити будь-яку професію без чарівних посмішок, дбайливих рук і небайдужих жіночих сердець. Дуже важко жити без ласкавого маминого погляду і лагідних рук, які завжди втішать і заспокоять, без очей коханої жінки, які розуміють все, чим ти живеш, без голосу донечки, який дає наснагу і надію на майбутнє.

КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1» цей день також не оминув стороною. У переддень свята, 7 березня, староста школи Коваль Ольга оголосила День самоврядування у 2-9 класах. Всі діти щиро вітали своїх вчителів, а хлопчики своїх однокласниць. Не менш приємним подарунком для вчительського та дівчачого колективу стала святкова лінійка. У якій брали участь хлопці як старших, так і молодших класів. Вони порадували своїм співом, звабливими та запальними танцями, зворушливими віршами. Вчителів зачарувала мрійлива атмосфера, яку створили ведучі: Шаліков Роман та Клочков Олександр. Впродовж дня в стінах школи лунала запальна музика і усі присутні поринули у вир запальних танців.

Тож вмійте дивувати жінок, бережіть їх і даруйте їм радість та позитивні емоції не лише 8-го березня, а й щодня. Зі святом любі і дорогі представниці прекрасної статі, щастя вам, ніжності, кохання!

Педагог-організатор Філаткіна Ю.І.

 

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь