Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Роботи з благоустрою

Дата: 21.02.2019 14:57
Кількість переглядів: 563

Фото без описуЗ метою запезпечення безперебійного та безпечного руху автотранспорту дорогами загального користування Веселівської селищної ради в зимовий період та в зв’язку з фінансовою неспроможністю Веселівського райавтодору виконувати роботи з утримання смуг відведення автомобільних доріг, Веселівська селищна рада проводить роботи зі знищення сухостою та дерево-чагарникової рослинності у смузі відведення дороги районного значення смт Веселе - с.Новоолександрівка - м.Дніпрорудне, в районі між КРС ТОВ СВК «Фрунзе» та каналу УОС.

Роботи з вирубки та спилу порослі дерев,чагарників,кущів були розпочаті в листопаді 2018 року, які на сьогоднішній день повністю знищенні.

З початку лютого 2019 року Веселівською селищною радою було розпочато знищення коренів (пнів) дерев спеціальною технікою (подрібнювачем пнів польського виробництва ЛАЗКА), яку булу орендовано у КП «Чистота» м.Мелітополь. Також було завезено технічну сіль, якою посипано коріння для подальшого запобігання  появу порослі, прибрано  зрізані порослі та сухостій, вивезено 7 (сім) автомобільних причепів побутового сміття.

Склотара, трупи тварин, будівельні матеріали та інше -  все це було забруднено мешканцями громади.

 Існує комунальне підприємство з вивозу сміття на території громади. заключіть договір і у вас  приїдуть його заберуть і відвезуть куди потрібно, а не скинуть де-небудь. Навіщо забруднювати довкілля?

Прохання до мешканців- бережіть природу!Будьте людьми!

Роботи з благоустрою території громади продовжуються!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь