A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Відбувся щорічний турнір з волейболу на приз районної ради ветеранів

Дата: 19.02.2019 14:44
Кількість переглядів: 528

Фото без опису17 лютого 2019 року  в спортивній залі  дитячо-юнацької спортивної школи  Веселівської громади відбувся черговий щорічний турнір на приз з волейболу районної ради ветеранів.

Особливість його організації і проведення полягала в тому, що він відбувся   в дні святкування 80- річчя його засновника і ініціатора, ветерана спорту і почесного громадянина  Веселівської громади Орла Василя Павловича. Цій спортивній грі він присвятив все своє життя і підтримує дружбу з нею і по цей день. Фото без опису

Турнір розпочався з привітаннями  ювіляра селищним головою П.Кіяшко, а учасники змагань вручили Василю Павловичу подарунок. Ювіляр  подякував всім присутнім за привітання та висловив вдячність від імені старшого покоління спортсменів, ветеранів війни і труда всім учасникам турніру і  тим хто надав допомогу для  його організації та проведенні.  

Участь в змаганнях взяли  4 команди.  Організація турніра була на високому рівні. Команди показали змістовну гру, а фінальна зустріч тримала вболівальників  у напрузі до самого  її закінчення.

 В результаті  змагань перше місце посіла збірна команда Веселівської громади (капітан – Козюра М.),  друге - команда «Ізвєстіє» (капітан – Фомкін А.), третє - команда с. Гоголівка (Чкалівська громада) (капітан – Кушнір О.) Призерами стали також гравці команди Новоуспенівської громади (капітан – Нестеренко В.)

 Всіх учасників турніру  було нагороджено медалями та почесними грамотами районної ради ветеранів, а гравців  команди -  переможниці отримали   кубок.

 Районна рада ветеранів з теплотою і задоволенням відзначає велику доброзичливу допомогу в проведенні  ветеранського турніру керівництво селищної ради та особисто П.М.Кіяшко.

Особливої вдячності заслуговує Козюра М.Ю. (спеціаліст відділу молоді і спорту), який взяв на себе рішення багатьох питань, в тому числі і матеріальних.  Також хочеться відзначити  керівництво дитячо-юнацької спортивної школи, а саме директора Козюру Ю.В. Спортивна зала, яка знаходить в приміщенні ДЮСШ , стала  справжнім центром розвитку фізичної культури та спорту громади.  Чистота, доброта, теплота у ньому поряд зі спортивними успіхами заслуговують всілякої похвали і назви справжнього палацу спорту нашого краю.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь