Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Відбувся щорічний турнір з волейболу на приз районної ради ветеранів

Дата: 19.02.2019 14:44
Кількість переглядів: 556

Фото без опису17 лютого 2019 року  в спортивній залі  дитячо-юнацької спортивної школи  Веселівської громади відбувся черговий щорічний турнір на приз з волейболу районної ради ветеранів.

Особливість його організації і проведення полягала в тому, що він відбувся   в дні святкування 80- річчя його засновника і ініціатора, ветерана спорту і почесного громадянина  Веселівської громади Орла Василя Павловича. Цій спортивній грі він присвятив все своє життя і підтримує дружбу з нею і по цей день. Фото без опису

Турнір розпочався з привітаннями  ювіляра селищним головою П.Кіяшко, а учасники змагань вручили Василю Павловичу подарунок. Ювіляр  подякував всім присутнім за привітання та висловив вдячність від імені старшого покоління спортсменів, ветеранів війни і труда всім учасникам турніру і  тим хто надав допомогу для  його організації та проведенні.  

Участь в змаганнях взяли  4 команди.  Організація турніра була на високому рівні. Команди показали змістовну гру, а фінальна зустріч тримала вболівальників  у напрузі до самого  її закінчення.

 В результаті  змагань перше місце посіла збірна команда Веселівської громади (капітан – Козюра М.),  друге - команда «Ізвєстіє» (капітан – Фомкін А.), третє - команда с. Гоголівка (Чкалівська громада) (капітан – Кушнір О.) Призерами стали також гравці команди Новоуспенівської громади (капітан – Нестеренко В.)

 Всіх учасників турніру  було нагороджено медалями та почесними грамотами районної ради ветеранів, а гравців  команди -  переможниці отримали   кубок.

 Районна рада ветеранів з теплотою і задоволенням відзначає велику доброзичливу допомогу в проведенні  ветеранського турніру керівництво селищної ради та особисто П.М.Кіяшко.

Особливої вдячності заслуговує Козюра М.Ю. (спеціаліст відділу молоді і спорту), який взяв на себе рішення багатьох питань, в тому числі і матеріальних.  Також хочеться відзначити  керівництво дитячо-юнацької спортивної школи, а саме директора Козюру Ю.В. Спортивна зала, яка знаходить в приміщенні ДЮСШ , стала  справжнім центром розвитку фізичної культури та спорту громади.  Чистота, доброта, теплота у ньому поряд зі спортивними успіхами заслуговують всілякої похвали і назви справжнього палацу спорту нашого краю.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь