A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Велика допомога небайдужих.

Дата: 01.02.2019 10:30
Кількість переглядів: 546

Фото без описуДуже важливо, що в наш час, коли у світі стільки байдужості, знаходяться люди, здатні співчувати чужій біді, проявляти милосердя, надавати допомогу всім, хто її потребує.

Вже протягом 11 років Релігійна організація Християнська церква «Жива віра», очолювана пастором Сергієм Папазяном, надає благодійну допомогу підприємствам, установам, організаціям та мешканцям Веселівщини .

За роки роботи Релігійна організація передала понад 200 тон різноманітної допомоги –  це і багатофункціональні ліжка з ортопедичними матрацами, медичне обладнання та медичний одяг для Веселівської центральної районної лікарні та Центру первинної медико-санітарної допомоги, комп’ютерна техніка, меблі для загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів Веселівської громади та району, інвалідні візки, милиці, ходуни для соціальної служби, а також речі та продовольчі набори для найвразливіших та мало захищених верств населення, які опинилися в скрутному становищі.                              

Релігійна організація постійно надає допомогу в оснащені комп’ютерною технікою та меблями ДНЗ «Веселівський ПАЛ», а також активно підтримує розвиток спорту на нашій території.

Завдяки переданому спортивному обладнанню вдалося покращити умови тренування спортсменів села Гоголівка Веселівського району та започаткувати розвиток нової секції з занять бадмінтон. 

Веселівська селищна рада  дякує  Релігійній організації Християнська церква «Жива віра» та її пастору Сергію Папазяну за активну громадську позицію і всебічну допомогу.      



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь