A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Екскурсія учнів 11-х класів до Таврійського державного агротехнологічного університету

Дата: 01.02.2019 08:34
Кількість переглядів: 1475

30 січня 2019 року за запрошенням Ректорату Таврійського державного агротехнологічного університету відбулася поїздка групи учнів 11-х класів (32 учні) комунальних закладів «Веселівська районна різнопрофільна гімназія», «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1», «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2» у м. Мелітополь з метою участі у профорієнтаційно-розважальному заході. Супроводжували групу  педагогічні працівники вищезазначених закладів: Поляков В.С., Василенко С.С., Акімова В.П., а також представник від батьків – Катуніна Н.В.

Програма заходу була надзвичайно насиченою та корисною. Зустріч розпочалася у конференц-залі виступом декана факультету агротехнологій та екології к.с.г.н., доцента Іванової І.Є., потім із переліком факультетів та спеціальностей та особливостями вступу до ТДАТУ гостей ознайомила начальник відділу профорієнтації і довузівської підготовки Кушнарьова Т.Т.

Після конференції викладачами була проведена змістовна екскурсія по університету. Голова студентської ради ознайомила присутніх із студентським життям, можливостями самореалізації студентів в творчому та спортивному напрямках, суспільному житті університету. Випускники побували в 3-х корпусах університету, відвідали навчальні та лекційні аудиторії, лабораторії, ознайомились з обладнанням та матеріально-технічною базою ВНЗ. Під час екскурсії діти отримали відповіді на питання, які їх найбільше цікавили, від викладачів.

Під час перерви учні та супроводжуючі відвідали студентське навчальне кафе факультету АТЕ, в якому всіх пригостили гарячим чаєм та смачним пирогом, який спекли саме студенти. Для учасників було проведено цікаву вікторину «Смачна кухня», найкращих нагороджено призами. У лабораторії харчування нашій групі продемонстрували технологію виготовлення екологічно чистих картопляних чіпсів та кожного пригостили пакетом виготовлених смаколиків. Також дітей ознайомили наочно з технологією проведення мікробіологічних досліджень у галузі харчової промисловості та вирощування грибів (Гливи).

І на завершення всі змогли переглянути концертну програму, а саме -змагання факультетів КВК. Наші учні активно вболівали за команду «Всі свої» факультету агротехнологій та екології.

У дітей залишилися незабутні враження від екскурсії та КВК, а саме головне - вони отримали дуже корисну інформацію щодо вступу та подальшого навчання у Таврійському агротехнологічному університеті.

Керівники групи та учні закладів освіти Веселівської селищної ради висловлюють слова щирої подяки ректору ТДАТУ Кюрчеву Володимиру Миколайовичу, декану факультету агротехнологій та екології Івановій І.Є., завідувачу кафедри плодоовочівництва, виноградарства та біохімії Колеснікову М.О., Пащенко Ю.П. за організацію та проведення заходу.

 

Заступник директора КЗ «Веселівська районна різнопрофільна гімназія з НВР В. Поляков

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь