Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

День Соборності в закладах освіти громади

Дата: 23.01.2019 10:54
Кількість переглядів: 719

Фото без опису22  відзначається День Соборності  України. До цієї знаменної дати  в школах громади було організовано та проведено ряд інформаційно-масових заходів: оформлення інформаційного стенду «Україна Соборна», виховні години «Україна в нас одна», «Історія та сьогодення української Соборності» (КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1), урок мужності «Наші односельці на захисті миру у зоні АТО».

Зустріч із волонтером Сєріковим С.В., виховна година-практикум «Зернятка доброти» із виготовленням сувенірів-оберегів для воїнів АТО, тематична виставка «Боротьба українського народу за єдину, соборну, демократичну державу» (КЗ «Широківський НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів-ДНЗ»), виховна година: «На світі багато чудових країн, мені наймиліша, найкраща країна, яка піднялася, мов Фенікс, з руїн, безсмертна моя Україна», конкурс на краще виконання української поезії «Барвисте слово української душі», конкурс на краще виконання української поезії «Барвисте слово української душі»( КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2),круглий стіл «Акт злуки УНР та ЗУНР 22 січня 1919 р. та його уроки», диспут «Глобалізація та ідея соборності у наш час», виховна година: «На світі багато чудових країн, мені наймиліша, найкраща країна, яка піднялася, мов Фенікс, з руїн, безсмертна моя Україна», виставка енциклопедій, художньої літератури, періодичної преси політичного напрямку «Соборність України: історія, факти» (КЗ «Маломихайлівський  НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів-ДНЗ»).

Такі заходи сприяють вихованні любові та поваги до своєї рідної землі, батьківщини, розширюють коло знань, прививають інтерес до минулого України і ще раз нагадують молодому поколінню, що саме в єдності сила і незалежність нашого народу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь