A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Січнева конференція педагогічних працівників

Дата: 10.01.2019 16:24
Кількість переглядів: 891

Фото без опису10 січня 2019 року на базі КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2», відповідно до плану роботи  Координаційного центру науково-методичного забезпечення освітньої діяльності Веселівської селищної територіальної громади, Програми роботи над науково-методичною проблемою «Науково-методичний супровід професійного розвитку працівників освіти в умовах Веселівської селищної територіальної громади 2018-2022 рр.» було проведено січневу конференцію педагогічних працівників.

На конференції були присутні  селищний голова Кіяшко  П.М.  та секретар ради Стогній Р.О.  Петро Миколайович  підвів підсумки роботи закладів освіти та окреслив коло завдань на наступний 2019 рік. Начальником відділу освіти, молоді та спорту Дундук О.С. було представлено фінансово-статистичний аналіз утримання закладів освіти за 2018 рік.

На високому рівні була організована робота  21 методичного об’єднання вчителів громади, на яких  розглянуто основні напрямки роботи професійного розвитку працівників освіти, підведено підсумки участі учнів у Всеукраїнських учнівських олімпіадах з навчальних предметів, визначено шляхи удосконалення підготовки здобувачів освіти у ЗНО 2019 року.

Проведення щорічної січневої конференції педагогічних працівників сприяло обміну досвідом роботи  та підвищення рівня професійного розвитку в умовах нової української школи.

Звіт освіти за 2018 рік

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь