A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Новорічне свято першої рідної школи…

Дата: 03.01.2019 08:35
Кількість переглядів: 772

Фото без описуНовий рік – це яскраве, урочисте і веселе свято. У КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 Веселівської селищної ради» відбулися новорічні ранки 26 та 27 грудня.

Учні 1-4 класів поринули в театральне дійство «Ялинкове сяйво». До школярів завітав Дід Мороз, Снігуронька, лісові звірята,  Баба Яга та її донька Ягуша. Вони намагалися зіпсувати свято, але  їм це не вдалося, бо на поміч прийшли козаки-запорожці і визволили Снігуроньку! Вона була дуже рада цьому і з великим задоволенням почала грати та танцювати  зі школярами! Впродовж новорічного ранку діти  веселились, танцювали рухливі ігри-анімашки.

На новорічних ранках усіх вітала директор школи Артім Неля Миколаївна, а також, головний спеціаліст  відділу освіти, молоді та спорту  Веселівської ОТГ Нетребко Інна Анатоліївна.  Вони  разом привітали дітлахів з  Новим 2019 роком та подарували  солодкі подарунки, придбані за підтримки селищної ради.

Учні 5-7 класів  відправились у цікаву подорож до різних країн світу, а потім всі поринули в надзвичайну енергетику святкової новорічної дискотеки.

Школярі 8-11 класів неймовірно зраділи сюрпризові, який підготували їм – це танцювально-розважальна дискотека. На кожному святі директор школи вручила найактивнішим учням подарункові сертифікати на грошову винагороду та подарунки відмінникам.

Колектив школи та учнів висловлюють слова вдячності працівникам селищного Будинку культури та дозвілля за те, що радо відкрили двері для проведення  новорічних свят.

До наступних зустрічей!

Педагог-організатор Філаткіна Ю.І.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь