Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Свято Миколая в Маломихайлівському НВК

Дата: 21.12.2018 09:36
Кількість переглядів: 609

Фото без описуЗ першим снігом і морозами приходять  до нас зимові свята. Найулюбленішим для дітвори є свято Миколая.  Відбулося воно і в Маломихайлівському НВК.

       Ранкова зустріч молодших школярів у цей день розпочалася розважальною програмою, яку підготував для початківців аніматор, запрошений адміністрацією, щоб  створити  в закладі справжній  святковий настрій. Діти співали ,танцювали, розповідали вірші, відгадували загадки, наповнюючи  зал веселим сміхом.

       Шкільна театральна студія «Берегиня» під керівництвом Федорової О.М. підготувала з нагоди свята справжню зимову феєрію  -  виставу «Забілів снігами гай – їде Святий Миколай »,  перетворивши сцену в казку, а всіх учасників свята  у казкових персонажів.  Найкращі побажання нашим артистам, без яких не відбулося б справжнього свята.

      За традицією Миколай прийшов  із гостинцями для всіх учнів школи. А тому аромат солодких мандаринів і смачної «Коли»  витав увесь день у всіх класних кімнатах . Раділи подарункам і першокласники, і випускники.

      Щира подяка всім, хто приєднався до свята. Особлива вдячність  директору школи Федорову О. В.  за піклування про своїх вихованців, за любов і турботу.   Нехай віра у добро та життєва  мудрість не покидають вас. Ви ж бо давно вже йдете за Миколаєм,  даруючи радість дітям.

                                                  Батьківський комітет Маломихайлівського НВК



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь