A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Селищний голова привітав депутатів всіх скликань Веселівської селищної ради з Днем місцевого самоврядування

Дата: 07.12.2018 10:40
Кількість переглядів: 1209

Фото без описуЗа доброю традицією, 7 грудня в Україні відзначають День місцевого самоврядування. З нагоди цього свята в селищному Будинку культури  відбулись урочистості, в яких взяли участь депутати та працівники виконавчого апарату селищної ради, ветерани органів місцевого самоврядування та інші.

На свято були запрошені депутати та члени виконавчого комітету Веселівської селищної ради  І-VII  скликань. Зібралися кращі представники органів місцевого самоврядування, ті, хто своєю наполегливою працею, енергією та професіоналізмом творили історію місцевого самоврядування Веселівщини.
Депутатський корпус громади - це великий інтелектуальний потенціал, потужна організаторська сила. До того ж сила, наділена довірою народу, який за Основним Законом є носієм суверенітету і єдиним джерелом  влади Україні.

Важлива роль у встановлені та розвитку місцевого самоврядування належить  ветеранам, людям, які багаторічною наполегливою працею показували молоді приклад служінню громаді.

З вітальною промовою до присутніх звернувся селищний голова голова Петро Кіяшко. Cлова глибокої шани та поваги Петро Миколайович висловив депутатам всіх скликань Веселівської селищної ради. Згадав прізвища тих, хто зарекомендував себе доброю роботою, турботою про людей, вирішенням конкретних справ та вручив Подяки  за багаторічну сумлінну працю в органах місцевого самоврядування, вірність професійному обов’язку та  високий професіоналізм.

З вітальним словом та щирими побажаннями миру, злагоди та благополуччя звернулася до присутніх  секретар ради Стогній Р.О.

 Запальні та цікаві номери виступаючих створювали ще більш святковий настрій для всіх присутніх.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь