Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Акція «Повір у себе - і у тебе повірять інші»

Дата: 03.12.2018 15:48
Кількість переглядів: 560

Фото без описуВихованці    ПКЗ  «БДЮТ »  Веселівської селищної ради  провели  для  дітей з особливими   можливостями    акцію   «Повір у себе - і у тебе повірять інші»

Метою заходу було продемонструвати вміння, здібності та таланти дітей, а також подарувати справжнє веселе свято дітям,  допомогти їм відчути себе частиною великого світу творчості.  Для всіх учасників  акції  працівники   ПКЗ  «БДЮТ»  підготували цікаву та насичену програму.  Учасники заходу   разом     вихованцями будинку творчості виступали в  концертній  програмі (грали на музичних  інструментах, співали, читали вірші).

Акція   проходила  у теплій, дружній атмосфері. Для дітей  провели цікаві ігри, конкурси, вікторини, вручили подарунки й пригостили солодощами. Також всі учасники  акції  із великим задоволенням взяли участь в майстер-класах,  які для дітей провели керівники гуртків   (Гапонов І.М.,   Ревуцька Н.В.,   Шляхова О.В., Черняєва Л.А., Шаповалов В.І.,  Ткаченко Л.В, Дмитерко О.О)     

Діти та батьки зрозуміли, що справжнім дивом є наше життя - те, що ми можемо бачити, чути, радіти, збиратися разом, любити і шанувати один одного.  Сподіваємося, що всі діти  повірили в себе та  в свої можливості, а педагоги  будинку дитячої та юнацької  творчості й надалі докладатимуть  всіх зусиль, щоб підтримати кожного із  дітей  на цьому творчому шляху.

 Нам приємно, що дітям все сподобалось, адже немає нічого важливішого ніж дитяча радість!

 

 Директор   ПКЗ  «БДЮТ»     Дубіна  Л.К.

           



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь