Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Свято «Дивовижний світ книжок». Сучасний та активний діалог і ігри з п’ятикласниками

Дата: 23.11.2018 13:21
Кількість переглядів: 476

Фото без опису Чи можна сьогодні говорити з п’ятикласниками про книгу у захопливій формі? Як виявилось, можна, якщо створити свято, героями якого будуть самі учні.

             У середу, 21 листопада 2018 року, учні 5 класу Широківського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів-ДНЗ» презентували свої читацькі портфоліо, творчі роботи, ілюстрації до улюблених книжок, брали участь в нестандартних іграх. Щоб продемонструвати знання з української літератури, школярі  з інтересом відповідали на питання, що ховались у надутих різнокольорових кульках, розгадували прислів’я та приказки, змагались, розігрували ролі, пригадували пам’ятні книжки дитинства, отримували гучні оплески. Їх підтримували батьки, вчителі, гості заходу.

          На свято завітали бібліотекар Широківського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів-ДНЗ» Кляндіна Т.М. та бібліотекар села Широке Матієшина С.Г. Вони приготували цікаві презентації та  розповіді про те, як прийшла до нас книга і про її дивовижні історії. У кінці запропонували змістовні вікторини не лише для п’ятикласників, а і для гостей свята. Дітям приємно було, що за правильні відповіді, хранителі мудрості їх почастували гарними компліментами і солодощами.

      Наприкінці свята дивовижний світ книжок був представлений у творчій формі: відбулась весела та повчальна казка-експромт, героями якої були п’ятикласники, бібліотекарі Кляндіна Т.М. та Матієшина С.Г., вчитель історії Фомкін А.О. та інженер-електронік Єременко І.А.  Сучасний та  активний діалог і ігри з п’ятикласниками пройшли з інтересом і посмішкою, цікаво, і весело.  Свято вдалось і запам’яталось !

                   Вчитель української мови та літератури Струкова Л.І.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь