A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Свято «Дивовижний світ книжок». Сучасний та активний діалог і ігри з п’ятикласниками

Дата: 23.11.2018 13:21
Кількість переглядів: 448

Фото без опису Чи можна сьогодні говорити з п’ятикласниками про книгу у захопливій формі? Як виявилось, можна, якщо створити свято, героями якого будуть самі учні.

             У середу, 21 листопада 2018 року, учні 5 класу Широківського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів-ДНЗ» презентували свої читацькі портфоліо, творчі роботи, ілюстрації до улюблених книжок, брали участь в нестандартних іграх. Щоб продемонструвати знання з української літератури, школярі  з інтересом відповідали на питання, що ховались у надутих різнокольорових кульках, розгадували прислів’я та приказки, змагались, розігрували ролі, пригадували пам’ятні книжки дитинства, отримували гучні оплески. Їх підтримували батьки, вчителі, гості заходу.

          На свято завітали бібліотекар Широківського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів-ДНЗ» Кляндіна Т.М. та бібліотекар села Широке Матієшина С.Г. Вони приготували цікаві презентації та  розповіді про те, як прийшла до нас книга і про її дивовижні історії. У кінці запропонували змістовні вікторини не лише для п’ятикласників, а і для гостей свята. Дітям приємно було, що за правильні відповіді, хранителі мудрості їх почастували гарними компліментами і солодощами.

      Наприкінці свята дивовижний світ книжок був представлений у творчій формі: відбулась весела та повчальна казка-експромт, героями якої були п’ятикласники, бібліотекарі Кляндіна Т.М. та Матієшина С.Г., вчитель історії Фомкін А.О. та інженер-електронік Єременко І.А.  Сучасний та  активний діалог і ігри з п’ятикласниками пройшли з інтересом і посмішкою, цікаво, і весело.  Свято вдалось і запам’яталось !

                   Вчитель української мови та літератури Струкова Л.І.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь