A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

«БРОНЗА НА ХАРАКТЕРІ»

Дата: 22.11.2018 10:52
Кількість переглядів: 645

Фото без опису16-18 листопада 2018 року в м.Берегове, Закарпатської області пройшли перші Всеукраїнські спортивні змагання Громадської організації «Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство «Колос» серед команд об’єднаних територіальних громад.

На змаганнях кожна область була представлена однією громадою, загалом прийняло участь 24 команди з усіх територій України. Запорізьку область представляла збірна команда Веселівської громади. Спартакіада проходила за такими видами  спорту: футзал або волейбол (на вибір), шашки (жінки), шахи (чоловіки), настільний теніс (чоловік+жінка) та гирьовий спорт.

Склад збірної команди в індивідуальних видах: Жуков Віктор (шахи), Левищенко Алла (шашки), Прядко Олександр (гирьовий спорт), Левищенко Ксенія та Базарний Артур (настільний теніс).

Найбільшого успіху Веселівська збірна досягла у змаганнях з футзалу, в яких приймало участь 16 команд. Отримавши перемогу у своїй групі над представниками Хмельницької (3:0), Чернігівської (3:2) областей та поступившись футзалістам з Волині (2:3) наші хлопці вийшли до фінальної  частини змагань в 1/4 де зустрілися з Херсонською областю. Програючи у першому таймі 0:2 наша команда під керівництвом досвідчених          Мірошника Руслана та Максимчука Віталія змогли зібратися з силами  та зрівняти рахунок. Серія пенальті дала зрозуміти херсонцям, що так просто веселівців не перемогти. Ми вийшли до півфіналу змагань (результати пенальті 3:1) де нашим суперником була Слобожанська ОТГ з Дніпропетровської області. Півфінал видався, як кажуть «валідольним». Після закінчення основного часу з рахунком 2:2 розпочалася серія пенальті, але у цей раз фортуна була не на нашому боці (2:3) і наші футзалісти готуються до гри за бронзові нагороди з Куяльницькою громадою з Одеської області. Впевнено розпочавши перший тайм наша команда повела у рахунку 2:0. Одесити вийшли на другу половину гри  налаштовані на перемогу і змогли відіграти два м’ячі. Фінальний свисток, перемога 3:2, нашій радості і гордості за велику та характерну  перемогу нашої команди немає меж. Заслужена бронза веселівської  футзальної команди до складу якої увійшли: Баташов Микита, Шнуровий Дмитро,               Мірошник Руслан (капітан), Чаусов Едуард,    Максимчук Віталій,          Нестеров Євген та Цебер Євген.

Висловлюю щиру подяку людям, завдяки яким відбулася дана поїздка на змагання: Васьковському Руслану, ТДВ «Веселівський завод СЗМ», Богомолову Анатолію, Василенку Володимиру, Василенку Василю, Максимчуку Віталію, Міщенку Іллі, Мельничукам Володимиру та Олександру, Рудському Сергію, Голоті Олексію, Шкруму Андрію, Романьку Віталію, Баландіну Андрію, Поліщуку Віктору, Шейняку Валерію, Анзіну Андрію, Веселівській селищні раді за придбаний комплект форми та Мірошнику Руслану за організацію збірної команди з футзалу.

                                                                                                     М.Козюра



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь