A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

СВЯТКУВАННЯ ДНЯ ПРАЦІВНИКА СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА У С. ШИРОКЕ

Дата: 16.11.2018 13:30
Кількість переглядів: 797

Щорічно у третю неділю листопада відзначається День працівників сільського господарства в Україні. Це свято, присвячене всім аграріям країни, було засноване в 1993 році. Тоді президент України підписав указ про заснування професійного свята всіх працівників сільського господарства, а також підприємств, які займаються переробкою сільськогосподарської сировини та виробництвом харчової продукції.

Це – свято усіх, хто розумом і руками, серцем і душею, у селі і в місті щодня долучається до важливих аграрних справ. Це – свято дбайливих господарів, незалежно від форм власності та господарювання.

До Дня працівників сільського господарства. в актовому залі будинку культури с. Широке відбулася урочиста подія по відзначенню заслуг працівників Державного підприємства «Дослідне господарство «Широке».

Висловлюючи велику вдячність за вклад у розвиток сільськогосподарського підприємства керівництвом підприємства та Веселівської селищної територіальної громади було нагороджено почесними грамотами і подяками працівників підприємства, тих, хто пов’язав свої долі із сільським господарством, віддав частину свого життя, величезний досвід кого сьогодні безцінний...

Зусиллями творчих колективів с. Широке було проведено надзвичайно креативний та яскравий концерт до професійного свята. Номери запам’яталися дотепним гумором, оптимізмом, захоплюючою грою артистів-аматорів, які подарували глядачам веселий настрій та приємні враження.

 У день професійного свята бажаємо всім аграріям прихильної долі, вагомих здобутків, оптимізму, невичерпної енергії та професійної удачі! Щастя, здоров’я, добробуту та подальших успіхів в ім’я розквіту України.

Добрих засівів, рясних сходів та щедрих ужинків!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь