Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Децентралізація на практиці - вчимося один від одного

Дата: 15.11.2018 14:52
Кількість переглядів: 778

Фото без описуВ рамках проекту «Децентралізація на практиці - вчимося один від одного»,  11-18 листопада 2018 року у Польші проходить навчальний семінар, на який відібрано до участі секретаря селищної ради Стогній Р.О.

 Організаторами навчального візиту є Фонд «Освіта для демократії» (Польща), громадська організація «Наше Поділля» (Вінниця) та Товариство Лева (Львів).

 Навчання, проїзд, проживання та харчування відбувається за  рахунок організаторів.

Проект «Децентралізація на практиці - вчимося один від одного» фінансується програмою польського співробітництва  з розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща, а також в рамках Програми Study Tours to Poland, яку реалізує Фонд «Лідери змін» з коштів  Польсько-Американського Фонду Свободи.

          Протягом 3 днів перебування в Польщі Стогній Р.О. було проведено зустріч з бургомістром гміни Пшемиславом Дембським, відвідано лекції за темою: «Реформа місцевого самоврядування у Польщі – історія, перебіг, система місцевого самоврядування». Секретар ради приймала участь в обговоренні питань: формування бюджету, управління освітніми закладами, управління закладами охорони здоров’я. Було відвідано освітні заклади, публічну бібліотеку та центр культури гміни Блізанув.

          На даний час візит триває. Планується розглянути питання: збір та утилізація сміття – модельне рішення, а також відвідування цікавої лекції «Жінки в публічному житті в Польщі – їх роль у місцевих громадах, проблематика лідерства жінок та їх залучення до процесів прийняття рішень».

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь