Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Уже другий  рік поспіль відділ освіти Веселівської селищної ради  проводить професійний конкурс “Вихователь року”.

Дата: 12.11.2018 08:16
Кількість переглядів: 627

Фото без описуДля вихователів Веселівської громади  – це випробування власних сил, своєрідний поштовх до подальшого педагогічного росту, спілкування з колегами і підвищення кваліфікації, престиж та чудова нагода оцінити себе і роботу колег.

З теплими словами вдячності до педагогів громади звернулася Стогній Раїса Олексіївна, секретар Веселівської селищної ради. Раїса Олексіївна привітала учасників конкурсу, підтримала  та  побажала перемоги  учасникам. 

За право називатися кращими змагалися 3 вихователів дошкільних навчальних закладів.  Фахівці дошкільної освіти використовували в роботі новітні технології, інтерактивні методи і прийоми, ділилися своїм досвідом  та здобутками. Представляли себе вихователі за допомогою комп’ютерних презентацій та цікавих номерів. Кожен конкурс – це випробування, хоча й складне, але цікаве. Воно змінює ставлення педагога до себе як фахівця. Цей конкурс був під силу кращим вихователям громади. Тож у  розмаїтті талановитих виступів членам журі складно було визначити переможців.

У конкурсі всі вихователі були на рівні, але перемогу отримала Куксова Надія Іванівна,  вихователь ДНЗ№3 «Казка», друге місце  зайняла Мельник Людмила Миколаївна, вихователь ДНЗ №2 «Світлячок», третє місце посіла Іванченко Євгенія Вікторівна  ДНЗ№1 «Оленка». Переможницею конкурсу “Вихователь року - 2018” визнано Куксову Надію Іванівну,  вихователя ДНЗ№3 «Казка» Усіх учасників конкурсу нагороджено грамотами відділу освіти Веселівської селищної ради. Конкурс пройшов у теплій, дружній атмосфері. А позитивні емоції та гарний настрій під час конкурсу усім дарували вихованці ДНЗ «Казка»

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь