A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Уже другий  рік поспіль відділ освіти Веселівської селищної ради  проводить професійний конкурс “Вихователь року”.

Дата: 12.11.2018 08:16
Кількість переглядів: 599

Фото без описуДля вихователів Веселівської громади  – це випробування власних сил, своєрідний поштовх до подальшого педагогічного росту, спілкування з колегами і підвищення кваліфікації, престиж та чудова нагода оцінити себе і роботу колег.

З теплими словами вдячності до педагогів громади звернулася Стогній Раїса Олексіївна, секретар Веселівської селищної ради. Раїса Олексіївна привітала учасників конкурсу, підтримала  та  побажала перемоги  учасникам. 

За право називатися кращими змагалися 3 вихователів дошкільних навчальних закладів.  Фахівці дошкільної освіти використовували в роботі новітні технології, інтерактивні методи і прийоми, ділилися своїм досвідом  та здобутками. Представляли себе вихователі за допомогою комп’ютерних презентацій та цікавих номерів. Кожен конкурс – це випробування, хоча й складне, але цікаве. Воно змінює ставлення педагога до себе як фахівця. Цей конкурс був під силу кращим вихователям громади. Тож у  розмаїтті талановитих виступів членам журі складно було визначити переможців.

У конкурсі всі вихователі були на рівні, але перемогу отримала Куксова Надія Іванівна,  вихователь ДНЗ№3 «Казка», друге місце  зайняла Мельник Людмила Миколаївна, вихователь ДНЗ №2 «Світлячок», третє місце посіла Іванченко Євгенія Вікторівна  ДНЗ№1 «Оленка». Переможницею конкурсу “Вихователь року - 2018” визнано Куксову Надію Іванівну,  вихователя ДНЗ№3 «Казка» Усіх учасників конкурсу нагороджено грамотами відділу освіти Веселівської селищної ради. Конкурс пройшов у теплій, дружній атмосфері. А позитивні емоції та гарний настрій під час конкурсу усім дарували вихованці ДНЗ «Казка»

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь