A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Веселівських працівників культури вітали з професійним святом

Дата: 09.11.2018 13:18
Кількість переглядів: 877

Фото без описуЗ нагоди відзначення Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва, у приміщенні  селищної бібліотеки  зібрався колектив комунальної установи «Культурно-мистецький центр».

На захід запросили усіх, хто має відношення до мистецтва: колектив бібліотеки, музичної школи, представників  вокальних та інструментальних колективів та інших.

Привітати з професійним святом працівників культури завітала секретар ради Стогній Раїса Олексіївна. Вона тепло привітала  працівників культури та майстрів народного мистецтва. Звертаючись до присутніх з вітальним словом Раїса Олексіївна  зазначила, що культура, духовність, мистецтво відіграють важливу роль в житті нашої громади. Саме працівникам культури випала почесна місія – формувати духовність, почуття національної гідності, взаємного порозуміння та злагоди в суспільстві. Своєю наполегливою творчою працею, високим професіоналізмом працівники культури звеличують рідний край, примножують його успіхи і досягнення, вселяють надію на краще.  Раїса Олексіївна побажала всім миру, злагоди та творчого натхнення.

Заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Веселівської селищної ради Чорна Ірина  Миколаївна привітала  присутніх та подякувала за невтомну працю та творчість. Також  побажала наснаги, нових здобутків та  творчих успіхів.

 Багато теплих слів звучало на адресу директора КУ «КМЦ» Дук Нелі Іванівни  і від підлеглих і від представників селищної ради.

Найкращих працівників  було відзначено грамотами й подяками.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь