A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Дізнайтесь про електронний сервіс ДФС «Пошук фіскального чека»

Дата: 08.11.2018 08:36
Кількість переглядів: 771

В рамках реалізації експериментального проекту щодо реєстрації і експлуатації нових моделей програмно-технічних комплексів, для забезпечення реєстрації розрахункових операцій, Державною фіскальною службою впроваджено у тестовому режимі систему E-Receipt.

E-Receipt - це нова інформаційна система реєстрації та обліку РРО, що передбачатиме оnline реєстрацію пристроїв без подання до контролюючих органів будь-яких паперових документів та не потребуватиме абонентської плати за користування нею.

Електронний чек генеруватиметься, реєструватиметься в системі ДФС і доповнюватиметься QR-кодом, після чого передаватиметься на пристрій.

Інформація про фіскальний номер чеку та його QR-код зберігатиметься в e-Receipt та буде доступною для перегляду в Електронному кабінеті платника як платником, так і покупцем.

ДФС реалізовано електронний сервіс, який дозволяє покупцеві товарів (послуг) здійснювати пошук та перегляд фіскального касового чеку, що  формується  традиційними реєстраторами розрахункових операцій, так і електронний фіскальний чек, створений новітніми РРО.

Через електронний сервіс «Пошук фіскального чека» можливо оперативно отримати інформацію про здійснені розрахункові операції у будь-якому торговельному об’єкті.

Перевірка чеку через електронний сервіс, встановлення достовірності його даних та факту передачі до ДФС - це захист прав громадян як споживачів та запобіжник зловживань під час здійснення розрахункових операцій.

Сервіс знаходиться у відкритій частині  Електронного кабінету, доступ до якої здійснюється в режимі реального часу без ідентифікації особи за посиланням: cabinet.sfs.gov.ua/cashregs/check.

Для пошуку та перегляду фіскального касового чеку необхідно ввести: фіскальний номер РРО, дату та час видачі чеку (для традиційних РРО).

Пошук електронного чеку здійснюється за його фіскальним номером та датою.

Якщо е-чек відсутній в системі, можна надіслати до ДФС електронний лист із прикріпленим фото чеку на адресу: infozvit@sfs.gov.ua.

ДФС визначить причину відсутності електронного чеку в системі і прийме відповідні міри.

Також, у разі відсутності або невідповідності реквізитів чеків на сервері ДФС наявному розрахунковому документу або отримання користувачами фіскального чеку, який викликає сумнів, можна направляти до ДФС письмові звернення із цих питань з додаванням копій отриманих розрахункових документів для проведення ДФС відповідних контрольно-перевірочних заходів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь