A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

ПРОБНЕ ЗОВНІШНЄ НЕЗАЛЕЖНЕ ОЦІНЮВАННЯ 2019 РОКУ

Дата: 05.11.2018 10:58
Кількість переглядів: 889

Фото без описуШановні майбутні учасники ЗНО! 

ПРОБНЕ ЗОВНІШНЄ НЕЗАЛЕЖНЕ ОЦІНЮВАННЯ (пробне ЗНО, пробне тестування) є важливою складовою підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) і проводиться з метою ознайомлення всіх охочих із процедурою ЗНО, структурою та змістом тестового зошита, порядком доступу до пункту тестування та робочого місця.

Пробне тестування є платною послугою* для учасників та неприбутковою для організаторів і проводиться коштом фізичних і юридичних осіб.

Порядок проведення пробного ЗНО регламентовано Положенням про пробне зовнішнє незалежне оцінювання (затверджено наказом Міністерства освіти і науки України від 11.12.2015 за № 1277, зареєстровано у Міністерстві юстиції України 05 січня 2016 р. за № 9/28139) та Правилами проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання в Дніпропетровській та Запорізькій областях у 2019 році (будуть опубліковані до 30 листопада).

**ЗВЕРНІТЬ УВАГУ! Результати ЗНО із трьох навчальних предметів зараховуються якрезультати ДПА для випускників старшої школи закладів загальної середньої освіти 2019 року:

http://dneprtest.dp.ua/docs/2017/jpg/probnoe2019_2.png– українська мова і література (українська мова);

– математика або історія України (період ХХ – початок ХХІ століття);

– один предмет із переліку (історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, а також англійська, іспанська, німецька або французька мови) за вибором учасника.

Учні (слухачі, студенти) закладів професійної (професійно-технічної), вищої освіти, які цього року завершуватимуть здобуття повної загальної середньої освіти, обов’язково проходитимуть ДПА у формі ЗНО з двох предметів: з української мови і математики або історії України (період ХХ – початок ХХІ століття) (за вибором учня).

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ***ДЛЯ УЧАСТІ В ПРОБНОМУ ЗНО буде можливо в термін з 8 до 31 січня 2019 року на нашому сайті. Зареєстровані особи матимуть доступ до тренувального онлайн-тестування!

***Реєстрація для проходження пробного ЗНО не передбачає автоматичної реєстрації для участі в основній сесії ЗНО!

https://dneprtest.dp.ua/docs/2017/jpg/probnoe2019_3.png

   

 

ГРАФІК ПРОВЕДЕННЯ ПРОБНОГО ЗНО-2019:

https://dneprtest.dp.ua/docs/2017/jpg/probnoe2019_4.png

16 березня

Українська мова і література

23 березня

Історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська, іспанська, німецька та французька мови

Увага! Предмети тестування, зазначені в один день, розпочинаються одночасно, тому неможливо бути присутнім в один і той же час на кількох тестуваннях.

ЗАГАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ ПРО ПРОБНЕ ЗНО-2019

ТЕСТОВІ ЗАВДАННЯ ПРОБНОГО ЗНО укладаються Українським центром оцінювання якості освіти та відповідають програмам, характеристикам та структурі сертифікаційних робіт, що будуть надані під час основного ЗНО.

МІСЦЕ ПРОХОДЖЕННЯ ПРОБНОГО ТЕСТУВАННЯ – пункти проведення пробного ЗНО (такі пункти створюються лише в тих адміністративно-територіальних, які зазначені в Правилах проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання в Дніпропетровській та Запорізькій областях у 2019.

http://dneprtest.dp.ua/docs/2017/jpg/probnoe2019_5.pngПРОБНЕ ЗНО ДАЄ МОЖЛИВІСТЬ:

1. Ознайомитися зі стандартизованими тестами, що відповідають вимогам Програм, характеристикам і структурі сертифікаційних робіт ЗНО-2019.

2. Пройти пробний тест і попрактикуватися в заповненні бланків відповідей;

3. Дізнатися правильні відповіді до завдань пробного тестування, що будуть розміщені на сайті Українського центру оцінювання якості освіти у визначений час;

4. Отримати результат пробного тестування за допомогою спеціального сервісу;

5. Психологічно налаштуватися на проходження зовнішнього незалежного оцінювання;

6. Навчитися ефективно розподіляти час;

7. Оцінити свій рівень навчальних досягнень.

 

Пробні тести укладаються державною мовою. За бажанням особи такі завдання надаються однією із мов національних меншин (крім завдань з української мови і літератури та іноземних мов).

ІНФОРМАЦІЮ ПРО ЧАС І МІСЦЕ ПРОХОДЖЕННЯ ПРОБНОГО ЗНО (ЗАПРОШЕННЯ) для осіб, які зареєструвалися та вчасно сплатили вартість тестування (-вань), буде розміщено в особистих кабінетах учасників пробного ЗНО до 25.02.2019.

У ДЕНЬ ПРОХОДЖЕННЯ ПРОБНОГО ЗНО допуск учасників до пункту пробного тестування здійснюватиметься за наявності таких документів:

– паспорта (свідоцтва про народження) або іншого документа, що посвідчує особу;

– запрошення для участі в пробному ЗНО.

 

http://dneprtest.dp.ua/docs/2017/jpg/probnoe2019_6.pngДЛЯ ОТРИМАННЯ РЕЗУЛЬТАТІВ ПРОБНОГО ЗНО**** кожному учасникові потрібно буде занести свої відповіді на спеціальний сервіс «Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання» у такі терміни:

16–18 березня (українська мова і література);

23–25 березня (історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, а також англійська, німецька, французька та іспанська мови).

Результати тестування з української мови і літератури буде оприлюднено в особистих кабінетах учасників 22 березня, з інших предметів — 29 березня.

***Звертаємо увагу, що реєстрація для проходження пробного ЗНО не передбачає автоматичної реєстрації для участі в основній сесії ЗНО. Результати пробного ЗНО не буде зараховано як оцінки за державну підсумкову атестацію та не буде використано для участі в конкурсному відборі під час вступу до закладів вищої освіти.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь