A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Пам'ятка про міри пожежної безпеки в побуті!

Дата: 25.10.2018 13:00
Кількість переглядів: 1013

Рятувальники Веселівського району, нагадують Вам що характерною рисою сучасного житла є наявність газових комунікацій, великої кількості електричних приладів, засобів побутової хімії.

Все це створює підвищену пожежну небезпеку, особливо при порушенні елементарних правил поводження з відкритим вогнем, побутовими та електронагрівальними приладами. Пожежі часто виникають від включених у мережу й залишених без догляду побутових електроприладів, а також через неправильну їхню експлуатацію. Не перевантажуйте електромережу одночасним ввімкненням великої кількості приладів. У жодному разі не застосовуйте замість запобіжників заводського виготовлення саморобні плавкі вставки, так звані "жучки". Вимикачі й штепсельні розетки ремонтуйте або замінюйте, як тільки виявите їхню несправність. Забороняється розміщати меблі й інші предмети впритул до електропроводів. Електронагрівальні прилади, такі як праски, чайники, самовари, плитки й ін., встановлюйте на негорючі підставки. Часта причина пожеж у житлових будинках - залишені включеними в електромережу телевізори й радіоприймачі. Ідучи з будинку, не забувайте їх вимкнути.

Пам’ятайте, що недбало залишений непогашений сірник або недопалок можуть привести до великого лиха. Надійно ховайте від малят сірники, запальнички, не доручайте дітям стежити за включеними в мережу електричними нагрівальними або запаленими газовими приладами. Не залишайте дітей одних у зачинених квартирах. Не захаращуйте проходи і виходи з приміщень. Пам’ятайте! Тільки суворе дотримання правил пожежної безпеки дозволить надійно захистити вас і ваш будинок від пожежі у осінньо-зимовий період.

В будь-яких надзвичайних ситуаціях телефонуйте за номером 101.

           

 

 

Начальник Веселівського РС ГУ

ДСНС України у Запорізькій області                                                О.А. Баша

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь