A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Шановні жителі та гості селища Веселе! Дорогі ветерани! Прийміть найщиріші вітання із Днем визволення смт Веселе від нацистських окупантів!

Дата: 25.10.2018 13:20
Кількість переглядів: 594

Фото без опису75 років  тому на нашу землю прийшов довгоочікуваний мир, за  який наші діди та прадіди заплатили найвищу ціну – життя та кров.

26 жовтня ми віддаємо данину поваги  тим, хто героїчно боронив  рідну землю зі зброєю в руках та самовіддано працював у тилу,  вшановуємо пам'ять тих, хто загинув, визволяючи наш край від нацистських окупантів.

         Ми в неоплатному боргу перед тими, хто стояв до останнього на  передовій і за лінією фронту, для кого шлях на війні завершився під  скромними обелісками і кому судилося повернутися з неї живим.

         Шановні ветерани, низько вклоняємося вам за мир і свободу.  Кожен з Вас – це жива історія України, приклад мужності та патріотизму.  Ми пишаємося Вами – своїми істинними героями.

         Низький уклін Вам! І вічна пам'ять загиблим!

         Ми шануємо і пам'ятаємо всіх, хто захищав нашу землю від нацистських окупантів, пишаємося героями, які сьогодні відстоюють нашу незалежність і захищають нас кожен день.

         Нинішні захисники України стали гідними спадкоємцями слави воїнів-визволителів. Для них найвищим законом буття є і залишиться захист рідної Вітчизни, її свободи і незалежності.

         Тож бажаю всім захисникам нашої Батьківщини, їх родинам та всім жителям Веселівщини здоров'я, добробуту, тепла й затишку, оптимізму і здійснення найзаповітніших мрій.

         Нехай квітне і розвивається наша рідна Веселівська земля, а життя кожної родини буде наповнено радістю, благополуччям і впевненістю в завтрашньому дні!

 З повагою
селищний голова
Петро Кіяшко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь