A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

КОЖНІЙ ДИТИНІ – СВІТЛО ЗНАНЬ, КОЖНІЙ ДИТИНІ – МОЖЛИВІСТЬ ТВОРИТИ

Дата: 23.10.2018 08:19
Кількість переглядів: 813

Фото без опису«Щоб цікаво і корисно…» – cаме під такою назвою проходив патріотичний квест-урок, організований для учнів четвертого класу КЗ «Маломихайлівський НВК»

11 учнів четвертого класу стали учасниками надзвичайно цікавої та динамічної інтелектуальної гри «Україна різноманітна», яка передбачала проходження 7 основних етапів, на кожному з яких було запропоновано виконати різноманітні завдання. В основному вони носили практичний характер –саме це найбільше сподобалось учням. Діти переконались, що вивчати природознавство, мовні правила, дізнаватися про особливості етикетних форм, історію рідного краю, особливості роботи з комп’ютером і ще про багато-багато чого… можна не лише за партою, а й «поза школою», гуртом долучаючись до активного розумового «діяння».

Найцікавішими стали «Розсипаночка», «Пазли», «Шифрувальник» та «Творчі рученята» етапи квест-уроку, бо саме на них кожен учасник мав не лише якомога краще виконати власне завдання, а й «спрацювати» однією командою, – злагоджено, швидко і, щонайголовніше, – результативно.Фото без опису

Учні навчилися брати інтерв’ю в батьків і роздавати їм приємні компліменти, дотримуючись етикетних правил та мовних норм (головними інтерв’юерами стали  Фенько Олександра, Таган Аліна, Крисіна Катерина); дізналися чимало цікавого про рідний  край ( Тусик Ростислав і Міцук Дарина, Тусик Аліна  найкраще знали райони Запорізької області); продемонстрували вміння створювати аплікації (Ковтун Катерина, Капишон Вікторія, Каблучков Артем виявили високий рівень художньо-мистецьких здібностей); затамувавши подих слухали дівчат - Оанца Даринку, Руссу Анастасію, які майстерно декламували вірші про квіти рідного краю. Як справжні україночки всі дівчатка одягнули віночки і пішли у веселий таночок.

   На підсумковому етапі квест-уроку учні  склали з квіточок, що їх отримали за правильно виконані завдання, актуальний для усіх, українців, вислів: «НАША СЛАВА – УКРАЇНСЬКА ДЕРЖАВА».

Поміркуйте і Ви над цими словами.

А ще переконайтесь, що квест-уроки – це сучасно, цікаво і корисно!!!

                                                Учні 4 класу КЗ «Маломихайлівський НВК»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь