A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Свято осені

Дата: 22.10.2018 16:26
Кількість переглядів: 693

Фото без описуЩороку в дошкільному підрозділі Маломихайлівського НВК дітки разом із вихователями готують для батьків та гостей свято осені. І кожного разу їм вдається це зробити цікаво й інакше. Не виключенням стала й ця осінь.

19 жовтня відбулося свято під милозвучною назвою «Золотокоса осінь – чарівниця».
    Під керівництвом ведучої Синьової Віри Петрівни вихованці розповідали вірші, танцювали: «Танок листочків», «Танок з парасольками». Всі учасники свята співали пісні про  осінь: «Осінь золота», «Диво-осінь».

 Завітали на свято у відповідних костюмах і щедра Осінь  – вихователька Вестернечан Валентина Вікторівна,  з осінніми історіями,  завданнями та подарунками  для малечі; і осінній Дощик – асистент вихователя Асанова Оксана Василівна, яка підняла малечі настрій  веселою  грою. Також було запрошено на свято  гостей, батьків, учнів початкових класів та їх вчителів, яким було дуже цікаво спостерігати за малечею. Батьки побачили гарну підготовку своєї малечі до свята, яка зростає та набирається нових знань і умінь, розвиваючи свої таланти завдяки старшим наставникам, які всю душу вкладають у своїх вихованців.

  Свято пройшло дуже гарно, піднесено. Всім гостям надзвичайно сподобалося, а дітям ще більше. Адже все навколо було яскраве і життєрадісне, приміщення  оформлене в „осінньому” стилі.  Вихователі в  актовому залі встановили: макети дерев із зеленими, жовтими, червоними листочками; мультимедійну дошку з використанням світлових та звукових ефектів під час демонстрування медіапрезентацій. А після свята, яке запам’яталося всім світлою атмосферою, домашнім затишком та дитячими усмішками, Осінь пригостила малечу осінніми дарами

 Саме тому так важливо, щоб вихователі в дитячому садку створювали емоційно - позитивний настрій, естетичний розвиток, знайомили дошкільнят з рідною природою, вчили змальовувати всі фарби осінньої краси.

   З такою метою був проведенний даний захід, адже завдяки йому було створено веселий настрій та яскраві емоції.

 

Заступник директора Маломихайлівського НВК                   Н.В.Герега



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь