A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Нові формати навчальних заходів для Підписантів Угоди Мерів

Дата: 22.10.2018 13:51
Кількість переглядів: 589

Фото без опису19-21 жовтня 2018 року в м. Жовква працівники місцевих органів самоврядування вивчали досвід м. Жовкви (Львівська обл.) в форматі стажування, в якій взяв участь Олексій Дьяченко (заступник селищного голови з питань виконавчих органів Веселівської селіщної ради). 

Стажування було організовано офісом Угоди Мерів в рамках програми обміну досвідом «Від міста до міста».  Проект «Угода Мерів - Схід» фінансується Європейським Союзом в рамках ініціативи EU4Energy.

 Учасники ознайомилися з процесом розробки та реалізації політики сталого енергетичного розвитку;  осягали ази енергетичного менеджменту та моніторингу споживання енергетичних ресурсів;  ознайомилися з практикою впровадження інвестиційних проектів, в тому числі за рахунок коштів Європейського Союзу.

 Особливістю даного формату підвищення потенціалу міст стала безпосередня залученість учасників у процес навчання.  Так, представники міст змогли зустрітися з енергоменеджерів міста Жовква і командою Демонстраційного Проекту, поспілкуватися з керівниками комунального теплопостачального підприємства та термомодернізірованних бюджетних установ, ознайомитися з нормативними документами та програмним забезпеченням, яке використовує служба енергетичного менеджменту.

 В ході візитів на реальні об'єкти, які були модернізовані (2 котельні, 2 дитячі садки, ІТП в житлових будинках), учасники стажування не тільки побачили об'єкти, але і отримали вичерпну інформацію про техніко-економічних показниках проектів.  Також, вони дізналися про реальні проблеми і ризики, з якими стикалася Жовква в ходу їх впровадження;  отримали практичні рекомендації від колег.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь