Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Нові формати навчальних заходів для Підписантів Угоди Мерів

Дата: 22.10.2018 13:51
Кількість переглядів: 613

Фото без опису19-21 жовтня 2018 року в м. Жовква працівники місцевих органів самоврядування вивчали досвід м. Жовкви (Львівська обл.) в форматі стажування, в якій взяв участь Олексій Дьяченко (заступник селищного голови з питань виконавчих органів Веселівської селіщної ради). 

Стажування було організовано офісом Угоди Мерів в рамках програми обміну досвідом «Від міста до міста».  Проект «Угода Мерів - Схід» фінансується Європейським Союзом в рамках ініціативи EU4Energy.

 Учасники ознайомилися з процесом розробки та реалізації політики сталого енергетичного розвитку;  осягали ази енергетичного менеджменту та моніторингу споживання енергетичних ресурсів;  ознайомилися з практикою впровадження інвестиційних проектів, в тому числі за рахунок коштів Європейського Союзу.

 Особливістю даного формату підвищення потенціалу міст стала безпосередня залученість учасників у процес навчання.  Так, представники міст змогли зустрітися з енергоменеджерів міста Жовква і командою Демонстраційного Проекту, поспілкуватися з керівниками комунального теплопостачального підприємства та термомодернізірованних бюджетних установ, ознайомитися з нормативними документами та програмним забезпеченням, яке використовує служба енергетичного менеджменту.

 В ході візитів на реальні об'єкти, які були модернізовані (2 котельні, 2 дитячі садки, ІТП в житлових будинках), учасники стажування не тільки побачили об'єкти, але і отримали вичерпну інформацію про техніко-економічних показниках проектів.  Також, вони дізналися про реальні проблеми і ризики, з якими стикалася Жовква в ходу їх впровадження;  отримали практичні рекомендації від колег.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь