A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

До уваги сільгосптоваровиробників з переробки продуктів тваринництва, рослинництва та інших зацікавлених осіб.

Дата: 16.10.2018 16:45
Кількість переглядів: 625

Фото без опису

Центр інформаційної підтримки бізнесу м. Запоріжжя за підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку в рамках ініціативи «EU4Business» Європейського Союзу запрошує взяти участь у II спеціалізованому аграрному форумі з переробки продуктів тваринництва та рослинництва «Agro Pro», що відбудеться у виставковому центрі «Козак-Палац».

Основною метою заходу є консолідація сільгосптоваровиробників для впровадження глибокої переробки продукції тваринництва та рослинництва з метою виходу на ринки з вищою дохідністю, а також поліпшення технології виробництва і переробки, покращення відносин з торговими мережами, вдосконалення можливостей малого та середнього бізнесу через ринкові об’єднання (кооперацію) та співпрацю.

Очікується, що у дискусіях візьмуть участь українські та закордонні експерти, представники міжнародних проектів з технічної допомоги, компанії, що спеціалізуються на вирощуванні, переробці агропродукції.

Приєднатися до організованих ринків, збільшити відсотки та вдосконалити технології глибокої переробки продукції, застосувати на практиці нові технології та ідеї, - завдання, що мають об’єднати фермерські господарства Запорізького та сусідніх регіонів.
Участь у заході є безкоштовною. Для того, щоб зареєструватися на Форум, необхідно до 26 жовтня включно заповнити он-лайн заявку https://form.jotformeu.com/82813933225356 

За додатковою інформацією звертайтеся за електронною адресою bsc-zp@e-tpp.org або за телефоном+38 (061) 233-11-72, (050) 484-11-97


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь