Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

У Веселівську громаду завітали представники Міністерства соціальної політики

Дата: 26.09.2018 16:34
Кількість переглядів: 907

Фото без опису

26 вересня 2018 року з метою опрацювання практик впровадження моделі адміністрування надання послуг із соціальної підтримки населення в об’єднаних територіальних громадах, на базі Веселівської селищної територіальної громади Запорізької області Міністерством соціальної політики на чолі з заступником Міністра соціальної політики О.Чуркіною  проведено круглий стіл.

Участь в круглому столі взяли  представники структурних підрозділів громади та району,  Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації, начальник служби у справах дітей облдержадміністрації, директор Запорізького обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

 Делегація відвідала Веселівський ЦНАП,  комунальну установу "Центр соціальних послуг",  прийомну сім'ю, яка мешкає у с. Широке, фронт-офіс у старостаті, мобільного соціального офісу в с. Широке та  ТОВ "ХІАТ".

Представники делегації Мінсоцполітики надали низку фахових рекомендацій щодо подальшого впровадження інтегрованої моделі соціального захисту населення в ОТГ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь