A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Прожити одне життя – врятувати тисячі!

Дата: 25.09.2018 16:46
Кількість переглядів: 964

Фото без опису

У рамках реалізації на території Веселівської селищної об’єднаної територіальної громади Запорізької області   проекту з Підтримки України в управлінні надзвичайними ситуаціями «Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) GmbH» у період з 18 по 23 вересня 2018 року  пройшли спеціальні навчання з питань надання домедичної допомоги у разі виникнення можливих надзвичайних ситуацій та подій.

Навчання були організовані «Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) GmbH» за участю інструкторів «Центру спеціальної підготовки». Перший етап навчань проходив для добровольців громади з добровільних пожежних команд с. Широке та с. Мала Михайлівка на базі автопарку ДП ДГ «Широке» (12 чол. особового складу). Другий етап навчань проходив на базі 13-го Державного пожежно-рятувального поста  ГУ ДСНС України у Запорізькій області (12 чол. особового складу). Всього у навчаннях було задіяно 24 чол. Інструкторами «Центру спеціальної підготовки» - Віктором Плотніковим та Олександром Корнійчуком якісно  та професійно були доведені основні вимоги щодо надання кваліфікованої домедичної допомоги,  за допомогою проектору демонструвалися практичні приклади надання домедичної допомоги, демонструвалися учбово-інформаційні матеріали, всі учасники навчань мали можливість практично виконати відповідні завдання, які виконувалися за допомогою спеціальних медичних засобів. В останній день навчань були проведені  практичні тренування на базі учбово-тренувального майданчику підрозділу ДПРП-13 ГУ ДСНС з залучення пожежної техніки та всього особового складу підрозділу. Загальну координацію навчань здійснювала асистент проекту з Підтримки України в управлінні надзвичайними ситуаціями «Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) GmbH» Анастасія Шевченко. Після проведення навчань були підбиті підсумки на яких було проаналізовано дії кожної ланки. Інструкторами «Центру спеціальної підготовки» було відмічено весь особовий склад підрозділу ДПРП-13 ГУ ДСНС, який приймав участь у навчаннях. На прикінці заходу керівництвом Веселівського РС ГУ ДСНС були вручені подяки асистенту проекту - А. Шевченко та інструкторам - В. Плотнікову та О. Корнійчуку.

Цей захід показав, що такі навчання необхідно проводити постійно та системно, щоб кожен з нас зміг у будь-якій надзвичайній ситуації надати домедичну допомогу людині яка опинилась у біді адже в таких ситуаціях час рахується хвилинами.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь