A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Від щирого серця…

Дата: 24.09.2018 11:40
Кількість переглядів: 558

Фото без опису

 Діти – наш найдорожчий скарб, наша надія, гордість і опора. Розвивати, підтримувати та заохочувати їх – святий обов`язок сім`ї, школи, влади і громадськості. Тільки тоді у нас буде гідна зміна – сильна і красива! Тільки тоді наші доньки і сини будуть рости здоровими, щасливими та впевненими у прийдешньому дні.

         В липні місяці 2018 року обдаровані діти Веселівської селищної територіальної громади відкрили для себе світ шикарної і лаконічної Польщі, країни гарних людей, красивого виду і цікавої історії. Подорож наших дітей за кордон – це прекрасний шанс якісного відпочинку, знайомств із однолітками-поляками, педагогами, батьками, вихованими, приємними людьми з доброзичливою посмішкою.

А вже в рамках міжнародного співробітництва між гміною Котунь (республіка Польща) та Веселівською селищною територіальною громадою (Україна) з 11.09 по 16.09.2017 року на Веселівщині перебуває учнівська делегація, яку супроводжують керівництво гміни.

Але найгарнішим та незабутнім для польських дітей та дітей громади - є відпочинок на березі Азовського моря в м. Бердянську. Прекрасні умови проживання дітлахів, їх відпочинок, харчування допоміг організувати та профінансувати народний депутат Валентиров Сергій Васильович.

Учні із республіки Польща та їх наставників  перебували з 16 по 18.09.2018 на базі смт. Веселе. Для гостей було проведено ознайомлювальну екскурсію по закладами дошкільної освіти селища. Діти та дорослі відвідали веселий ярмарок та були присутні на святковій виставі, яку підготував педагогічний колектив КДНЗ № 3 «Казка»

  Змістовною та насиченою була програма з проведення різноманітних майстер-класів на базі КЗ «Веселівська районна різнопрофільна гімназія». Ввечері діти були запрошені на святкову дискотеку до КЗ «Веселіської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1». Для дітей  було організовано цікаву розважальну програму.

 

 

Шановний Сергію Васильовичу!

Селищний голова, депутатський корпус, педагоги та батьки Веселівської селищної територіальної громади висловлюють Вам найщиріші слова вдячності за Вашу активну життєву позицію, вагомий внесок по створенню умов для всебічного розвитку, оздоровлення та відпочинку дітей.

Ваша підтримка – це свідчення Вашого небайдужого ставлення до підростаючого покоління нашої держави та розвитку міжнародних відносин з країнами зарубіжжя.

Від усього серця бажаємо Вам здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку. Низький уклін вам за Вашу натхненну і самовіддану працю, за Вашу непохитну віру у майбутнє нашого краю. Хай Господь Бог сторицею віддячить за Ваше розуміння, підтримку і за частку душі, подаровану нам.

З повагою, селищний голова, депутатський корпус, батьки, учні громади.

 

  

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь