A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

День відкритих дверей у ПКЗ «БДЮТ»

Дата: 17.09.2018 09:14
Кількість переглядів: 1309

Фото без опису

15 вересня   позашкільний  комунальний заклад   «Будинок дитячої та юнацької творчості»  Веселівської  селищної ради    зібрав активних і творчих дітей  громади на  свято «День відкритих дверей», гостинно відкрив двері для всіх тих, хто прагне удосконалення, пошуку нового, хто вміє фантазувати, мріяти, веселитись, співати і танцювати. Метою заходу було ближче ознайомити широкий загал із   закладом, завданнями, які він вирішує, реклама гуртків БДЮТ, досягнень гуртківців.

Вихованці  закладу  підготували  цікаву концертну програму, в якій приймали участь і батьки,   розповіли    присутнім про гуртки, які будуть працювати у 2018-2019 навчальному році,   про  вироби які  виготовляють на тих чи інших заняттях гуртків.

Директор  ПКЗ «БДЮТ» Людмила Костянтинівна  Дубіна, привітала  дітей з початком  навчального року  і наголосила, що всі діти унікальні особистості,  а для того щоб займатися в гуртках їм потрібно багато завзяття, натхнення, творчості, допитливості, бажання  і терпіння  та  вручила грамоти найактивнішим вихованцям 2017-2018 н.р., а також дипломатам І,ІІ, і ІІІ ст. у обласних виставках декоративно-ужиткового мистецтва.

           Педагогічному колективу приємно було бачити вихованців, які  уже не один рік відвідували  БДЮТ, щоб зайнятися справою, яка їм до душі. І не менш приємно  було зустріти нових вихованців, які   прийшли вперше до гуртків.

На завершення свята пролунав гучний, веселий Перший дзвоник, сповіщаючи про те, що  «Будинок дитячої та юнацької  творчості»   гостинно відчиняє двері та запрошує хлопчиків та дівчаток на уроки  Творчості, Добра, Мудрості і Краси.

Усі батьки, діти, гості мали змогу ознайомитися з роботою позашкільного  закладу та прийняти  участь у майстер – класах.

        Батькам, які прагнуть розвивати та вдосконалювати творчі здібності дитини запрошуємо до нас на навчання  до будинку дитячої та юнацької творчості!

 

Директор  ПКЗ  «БДЮТ»   Л.К.  Дубіна



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь