A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

08 вересня на центральній площі селища відбулися заходи з нагоди святкування 3-ї річниці створення Веселівської ОТГ.

Дата: 10.09.2018 16:58
Кількість переглядів: 1222

Фото без опису

8 вересня Веселівська  громада святкувала свою третю річницю. Піднесений настрій святково вбраних громадян, урочиста музика, запах смаженого шашлику доповнювали картину свята.

На святкову сцену піднявся селищний  голова П.М.Кіяшко, який звернувся до всіх з такими словами: «Від щирого серця вітаю всіх вас з 3-ю річницею створення Веселівської  громади. Багато це чи мало? Напевно достатньо часу для того, щоб безповоротно відбулися зміни у нашій громаді. Багато є напрацювань, якими ми можемо пишатися. Але й є над чим працювати, для того щоб наша – Веселівська громада ставала з кожним роком ще краще». Після  привітання  П.М. Кіяшко вручив подяки представникам підприємств  громади та окремим  мешканцям  за сумлінну працю, високий професіоналізм та особистий внесок у розвиток Веселівської ОТГ.

Гостей свята пригощали різноманітними смаколиками української кухні  від сіл громади. Для наймолодших жителів громади працювали дитячі атракціони,  на сцені відбувся виступ духового оркестру та концерт за участі виконавців та творчих колективів громади.

Напередодні свята 07 вересня  2018 року Веселівський будинок культури гостинно приймав глядачів. У будинку культури з бенефісом відбулася прем’єра музично-пісенної  вистави «Весілля у Веселому».  У такому складі актори вийшли на сцену вперше, проте дійство, яке відбувалося  на сцені було захоплюючим, у ньому було вдало поєднано музичне оформлення та акторську роботу. Багато музики й пісень, смішні епізоди. Попри невелику кількість задіяних акторів їх гра на сцені вразила усіх присутніх глядачів, вони отримали заряд позитивних емоцій.

 Головною окрасою святкування 3-ї річниці створення Веселівської ОТГ  безперечно став яскравий мистецький захід за участі талановитої молоді України - щорічний Всеукраїнський хореографічний фестиваль-конкурс «DANCE TIME». Цього року у конкурсі   змагалися 11 танцювальних колективів з різних областей України.  Веселівську громаду на фестивалі гідно представив  зразковий аматорський колектив танцювальна студія «Атмосфера» (керівник Ібатулліна В.А.)

Веселівська селищна територіальна громада, відзначаючи свою третю річницю, сповнена надій і оптимізму на успішний розвиток, розбудову, благоустрій населених пунктів та створення зручних і комфортних умов проживання для всіх жителів громади.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь