A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

125-й ювілейний шкільний дзвінок пролунав для учнів, вчителів, випускників та гостей Веселівської ЗОШ І-ІІІ ст. №2

Дата: 03.09.2018 15:16
Кількість переглядів: 718

Фото без опису

У стінах школи тисячі дітей навчилися  дружити, любити свій край, пам’ятати один одного, гордо нести звання випускників Веселівської  школи і по праву ним пишатися.

2018 рік для ЗОШ №2 – рік ювілею, 125 років пізнання, 125 років досягнень, 125 років злетів і падінь, зустрічей і розлук – все позаду.   А попереду – нові відкриття, нові покоління дітей і педагогів, нова реальність, можливості і результати.

На урочистості з нагоди святкової дати зібралися колишні випускники цього закладу, сьогоднішні учні школи та їх батьки, й ветерани педагогічної праці, які нині перебувають на заслуженому відпочинку, селищний голова  Петро Миколайович  Кіяшко та секретар ради Раїса Олексіївна  Стогній.

Вітаючи педагогічний колектив, ветеранів праці, учнів, батьків зі святом, директор школи Людмила Миколаївна Нестеренко перегорнула сторінки створення та функціонування навчального закладу. Селищний голова  привітав всіх з подвійним святом та вручив подарунок від селищної ради.

Особливу увагу на святі колектив школи присвятив колишнім випускникам та педагогам школи, які на сьогоднішній день є почесними громадянами Веселівської громади.  Урочисте підняття прапора школи було надано Кузьмінову Павлу Миколайовичу (випускник ЗОШ № 2 1946 року) та  наймолодшому  учню школи Міщенко Івану  (1 - А клас). Також з привітальними словами до присутніх звернулися: Стогній Р.О -  секретар селищної ради, Чміль Н. Я. - ветеран педагогічної праці та Масліч В.М. – голова громадської організації «Рада ветеранів». З нагоди 125-річчя школи та з нагоди 85-річчя Дня народження урочисто привітали присутню на святі закладу  Бережну Л.О., яка багато років присвятила педагогічній праці. Не менш хвилюючим це свято було і для першачків. Такі маленькі, сором’язливі, гарні  – вони 125-і першокласники закладу. Ще зовсім невпевнено крокують зі своїми класними керівниками у світ знань. Цього року школа приймає 49 маленьких учнів.  Право запросити учнів на перший урок було надано випускниці 2014 року  Ненько Раїсі (студентці ЗНУ) та учениці 1- Б класу Гордієнко  Уляні.

Перший урок зібрав учнів у своїх класних кімнатах разом з класними керівниками. Шкільна родина приступила до навчання.

 Бажаємо педагогам та учням успіхів,  творчих злетів, терпіння,  наснаги, нових здобутків на довгії літа!

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь