A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Збільшено розмір соціальної допомоги для оздоровлення дітей, які виховуються в сім’ях, де один із батьків працює у бюджетній установі

Дата: 30.07.2018 10:31
Кількість переглядів: 590

Фото без опису

 Оздоровча кампанія 2018 у самому розпалі. В зв’язку зі зміною прожиткового  мінімуму на одну працездатну особу ( з 1 липня 2018 року він становить  1841 грн.), збільшується розмір соціальної допомоги для  оздоровлення дітей, які виховуються в сім’ях, де один із батьків працює у бюджетній установі.

Відповідно до розпорядження голови  Запорізької облдержадміністрації від 24.05.18 № 285, «Про Порядок надання адресної соціальної допомоги для  оздоровлення дітей, які виховуються в сім’ях, де один із батьків працює у бюджетній установі» , право на отримання соціальної допомоги має один із батьків, який працює не менше ніж 6 місяців у бюджетній установі, та має реєстрацію місця проживання у  Запорізькій області .  Розмір соціальної допомоги становить 50 % від загальної вартості  путівки, але не більше розміру двох прожиткових мінімумів на одну працездатну особу в розрахунку на місяць та на момент звернення заявника.

Варто зазначити, що заявник  має право самостійного та вільного вибору дитячого закладу оздоровлення та відпочинку дітей, який розташований на території Запорізької області.

 

За консультацією щодо подання та  оформлення документів для отримання  адресної соціальної допомоги на  оздоровлення дітей звертайтеся до відділу із соціальної роботи виконавчого комітету Веселівської селищної ради. Телефон для довідок (06136) 2- 18-95.

 

Відділ із соціальної роботи Веселівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь