A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Допомога в здійсненні мрій

Дата: 26.07.2018 11:33
Кількість переглядів: 594

Фото без опису

         В листопаді 2017 року «Центр соціальних послуг» Веселівської селищної ради виявив особу, яка  має інвалідність з дитинства, перебувала в складних  життєвих обставинах та не мала належних умов проживання в зимовий період і потребувала сторонньої допомоги. Переймаючись проблемами Анатолія, на долю якого випали важки життєві випробування, спеціалісти Центру соціальних послуг надали допомогу в оформленні пакету документів та отриманні путівки в державний інтернат на постійне проживання.

 

 

         Після відправлення до інтернату ми цікавились періодом його адаптації, привикання до інших умов проживання, до іншого кола спілкування.

         Та які б гарні умови не були створені для проживання, завжди в пам¢яті залишається місце,  де ти народився і куди хочеться повернутись, зустрітися з давніми знайомими, рідними, відвідати місце, де поховані батьки, бабуся, дідусь та найдорожча людина, з якою довелося проживати більше 15 років, рідний брат. Маючі інформацію, що Анатолій мріє побувати на Веселівщині, з¢ясували, що у нас  є можливість  здійснити цю мрію. Директор установи Жигірь Г.І. з залученням депутата районної ради Гулак Л.В. відвідали інтернат, поспілкувались з керівництвом і вирішили, що повертаємось назад з Анатолієм, оформивши йому відпустку строком на 2 місяця.

         Гулак Л.В. мала нагоду пригостити підопічних інтернату смачними пиріжками, які випекли небайдужі  чудові жіночки с. Корніївки.

         У Веселому Анатолія з нетерпінням чекала двоюрідна бабуся, яка зустрічала свого помічника на лавочці біля оселі. Зустріч була неймовірною, очі обох сіяли радістю,  відразу почалося жваве спілкування рідних.

         Центр соціальних послуг посприяв у вирішенні  всіх   проблемних питань щодо перебування  Анатолія на батьківщині в літній період. Завдяки  благодійнику А. Богомолову відпускника  забезпечили продуктами харчування.

          По закінченні літа Анатолій  повернеться до інтернату, де в холодні пори року буде затишно, тепло, комфортно.                                                                                              

 

КУ « Центр соціальних послуг» Веселівської селищної ради       



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь