Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Веселівщина відсвяткувала День Конституції України та День молоді

Дата: 03.07.2018 11:23
Кількість переглядів: 878

Фото без описуКонцерт талановитих родин  громади, виставка декоративно-ужиткового мистецтва, виступ духового оркестру, виставка домашніх улюбленців, виступ рок-групи, гра-квест, попкорн, солодка вата, дитячі атракціони, святкова дискотека та конкурс на найсмачніші  вареники –так відбулося  чудове свято з нагоди Дня Конституції України та Дня Молоді в громаді.

Програма була цікавою та насиченою. Свято Дня Конституції України зібрало чимало жителів нашої громади в центрі селища. Ще до початку концерту  мешканці та гості селища   мали змогу відвідати виставку декоративно-прикладного мистецтва, на якій було представлено вироби майстринь нашої громади. Біля кожної роботи зупинялося чимало гостей, кожному якась стала до вподоби. Інакше і не могло бути, бо у кожному виробі відображалася душа і талант майстринь. На сцені селищного будинку культури відбувся  концерт за участі талановитих сімей. Свої обдарування демонстрували талановиті діти та дорослі нашої громади: співали, танцювали, виконували музичні композиції, показували театралізовані мініатюри, жартівливе шоу мімів. Наприкінці концерту  селищний голова Петро Миколайович Кіяшко  подякував учасникам за чудові виступи, нагородив грамотами та подарунками.

На площі біля Будинку культури зібралися похизувалися своїми чотирилапими, крилатими, лускатими та вухатими тваринками жителі зі всієї громади.  Та й, власне кажучи, різнобарв’я домашніх улюбленців дійсно вразило.

 Гра-квест подарувала участикам команд безліч емоцій та азарту. У грі взяли  участь дев’ять команд у складі 5 осіб, які попередньо зареєструвалися. Під час гри команди виконували спеціальні завдання за  допомогою карт, загадок та підказок. Кмітливі ігроки розв`язали всі завдання. Перемогу в квесті здобула  команда “Віконда”, яка виконала всі завдання найшвидше та отримала нагороди.

На центральній сцені селища біля Будинку культури свої музичні композиції дарував духовий оркестр. Присутні мали гарну нагоду почути знайомі мелодії в особливому, оригінальному та величному  звучанні духових інструментів.

А родзинкою свята став конкурс на  найсмачніші вареники. Шанувальників української національної страви на площі зібралося  багато. Участь у конкурсі взяли  господині всіх сіл та установ нашої громади. Тут можна було скуштувати вареників на будь-який смак: з картоплею, печінкою, капустою,грибами, смородиною, шовковицею, вишнею, малиною, абрикосом тощо. Солоні та солодкі, зі шкварками та сметаною – різноманіття та презентації вражали. Переможцями стали господині Веселівської селищної бібліотеки. Усі переможці конкурсів отримали  від селищної ради  призи. Крім смачненького, гостей та жителів селища  цього дня пригощали співами та танцями – гарний настрій допомагала  створювати рок-група «До понедельника». 

 Свято вдалося на славу. Цей день ще раз довів що Веселівщина багата на таланти.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь