A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Порядок надання адресної соціальної допомоги для оздоровлення дітей, які виховуються в сім’ях, де один із батьків працює у бюджетній установі.

Дата: 12.06.2018 14:06
Кількість переглядів: 721

Фото без опису

 Розпорядженням голови  Запорізької ОДА № 285 від 24.05.18 затверджено Порядок надання адресної соціальної допомоги для  оздоровлення дітей, які виховуються в сім’ях, де один із батьків працює у бюджетній установі.

Відповідно до нього, право на отримання соціальної допомоги має один із батьків, який працює не менше ніж 6 місяців у бюджетній установі, та має реєстрацію місця проживання у  Запорізькій області .  Розмір соціальної допомоги становить 50 % від загальної вартості  путівки, але не більше розміру двох прожиткових мінімумів на одну працездатну особу в розрахунку на місяць та на момент звернення заявника. Для оформлення соціальної допомоги заявник подає наступні документи:

заяву про надання адресної соціальної допомоги за формою згідно з додатком 1;

копію свідоцтва про народження дитини;

копію паспорта громадянина України;

копію витягу з Єдиного державного демографічного реєстру щодо реєстрації місця проживання (у випадку надання копії паспорта у формі картки);

копію документа, що засвідчує реєстрацію в Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків. У разі, якщо особа через свої релігійні переконання відмовляється від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомила про це відповідний контролюючий орган, подається копія паспорта з відміткою про наявність у неї права здійснювати будь-які платежі за серією та номером паспорта.

довідку з місця роботи;

копію путівки до дитячого закладу;

оригінал документа (зворотного талону до путівки до дитячого закладу або довідки) дитячого закладу про фактичний строк перебування в ньому дитини.

За консультацією щодо подання та  оформлення документів для отримання  адресної соціальної допомоги для  оздоровлення дітей звертайтеся до відділу із соціальної роботи виконавчого комітету Веселівської селищної ради. Телефон для довідок (06136) 2-13-31.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь