A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

В с. Менчикури знаходиться мальовничий куточок, створений місцевим фермером Васьковським Анатолієм Фабіяновичем.

Дата: 06.06.2018 16:27
Кількість переглядів: 1326

Фото без опису

Один куточок природи знаходиться  біля офісу фермерського господарства «Руслан», де на 60 сотках землі висаджено більше 100  видів різних дерев і безліч квітів. Краса неймовірна.  І вона постає перед очима поступово, плавно - так влаштовані доріжки: прокладені не прямо, а звивистою лінією.  Тут працює крапельне зрошення. Радує око  фонтан з водоспадом та  басейном,  де плавають рибки.

Все це повторюється у збільшеному вигляді в іншому кінці села. Великий парк розташувався на двох гектарах  землі.  Є знайомі рослини, а  ще більше екзотичних. На території, яка раніше більше нагадувала звалище виріс справжній ліс,  квіткова гірка (обсаджена яскравими квітами), фонтан з водоспадом і басейном ( 33х9 метрів), встановлені лавочки.

Парк, по якому можна довго і з цікавістю гуляти.  Чудове місце для відпочинку як сім'єю, так і з коханою людиною.  Дивовижне планування, великий різновид дерев, чагарників , квітів та інших насаджень, зручні стежки і затишні альтанки. На території парку міститься  унікальна колекція найрізноманітніших дерев та рослин.  Тут можна побачити гінко білоба, тюльпанове дерево,  гібіскус сірійський  та інші.

За своєю красою і унікальному ландшафту він не поступається  найкрасивішим і найвідомішим парками України.   

Цю казку Анатолій Фабіянович створив за допомогою фахівців з Асканії-Нова.  Вони підготували дендропроект та висадили дерева. 

Селищний голова з працівниками Веселівської селищної ради відвідали це чудове місце.  Затишні алеї,  буяння зелені і квітів.

Анатолій Фабіянович  вкладає гроші не тільки  в благоустрій села, а й в благодійність тому , що інакше він жити не може. Він  не хоче, щоб його рідне село колись вимерло.  І сподівається, що створеним ним парком нащадки будуть пишатися.  А рукотворний екзотичний куточок природи стане улюбленим місцем відпочинку всіх бажаючих   в різні пори року.

Ми вдячні, що завдяки таким людям, втілюються в життя чудові ідеї.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь