A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Молодіжний хаб Веселівської селищної ради започатковує чудову традицію: розповідати про талановиту молодь нашого краю.

Дата: 30.05.2018 16:05
Кількість переглядів: 972

Фото без опису

Тріо скрипалів «Унісон» музичної школи Веселівської ОТГ вибороли призове 3 місце у номінації «Інструментальний жанр» на Х Відкритому Міжнародному фестивалі-конкурсі музики і академічного жанру «Золотий зорепад». Керівник ансамблю – Лілія Глоба, концертмейстер – Олена Дегтярьова.

       Ансамбль існує більше 5 років. У 2015 та 2017 рр. він приймав участь у обласному фестивалі-конкурсі «Лунай, скрипко!». Раніше учасники виступали під іменем «Ансамбль дитячої музичної школи», а цього року ансамбль отримав назву – «Унісон».

      Які ж вони – наші молоді таланти?

      Ольга Шаповалова – відповідальна, харизматична. Ще з  дитинства вона тягнулася до музики, любила співати. Батьки підтримали її прагнення.  Вони вирішили розвивати творчі здібності дівчини і привели її до музичної школи. Оля одразу ж заявила про себе. З перших уроків у музичній школі показала, що вона - здібна учениця. Дівчина надзвичайно вдячна своєму викладачеві – Лілії Анатоліївні Глобі за те, що протягом усіх цих років вона була для Олі прикладом для наслідування та прививала любов до музики. Навчання у музичній школі допомогло Олі стати серйозною, дипломатичною, а також допомогло сформувати характер. Оля збирається присвятити своє життя музиці. Зараз вона готується до вступу у Запорізьке музичне училище ім. П. Майбороди. Крім того, мріє навчатися у консерваторії та у майбутньому стати виконавцем сольної партії у одному з відомих оркестрів.

     Ернест Єгізарян – емоційний, завжди впевнено тримається на сцені. Його талант розвивався протягом усіх років навчання у музичній школі. Музика завжди надихала Ернеста. З кожним днем хлопець досягає більших успіхів. Музична школа змінила його характер кардинально: він став наполегливішим, впевненішим у собі, більш сумлінним, старанним. Мріє разом зі своїми друзями створити музичний гурт, який буде надзвичайно популярним і збиратиме повні стадіони глядачів.

    Марина Перевозчикова – «міс скромність». Відповідальна, завжди зібрана, має хорошу сценічну витримку. Концертмейстер ансамблю серед скрипалів. Різностороння особистість. Має ще одне захоплення – танці. Марина із майбутньою професією поки що не визначилася. Зараз вона знаходиться у пошуках справи свого життя.

    У ансамблі «Унісон» є ще дві учасниці.

    Карина Бабаніна – наймолодший учасник. Завжди має свою думку, задає тон всьому ансамблю. До її порад та ідей прислухаються, а її думку вважають авторитетною.

   Єсенія Губенко – «міс ніжність», але, в той же час, має характер. За роки навчання у музичній школі стала сміливішою, більш емоційною.

   Керівник ансамблю «Унісон» Лілія Глоба зазначає: «Ольга – це натхнення нашого ансамблю, Марина –  його розум, Ернест – душа, Єсенія – чарівність, Карина – грація і стиль. А «Унісон» – це коли вони звучать, думають, переживають і дихають разом».

  Щиро вітаємо нашу молодь із перемогою та бажаємо нових творчих успіхів і звершень. Нехай натхнення ніколи не згасає на шляху до здійснення мрій! Вірте у себе і свої сили! Ніколи не здавайтесь та впевнено йдіть до мети.

                                                                                       Олена Дмитерко



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь