A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Фестиваль – конкурс «Kirillovka – fest»

Дата: 30.05.2018 13:54
Кількість переглядів: 920

Фото без опису

З 25 по 29 травня 2018 на узбережжі Азовського моря відбувся  фестиваль – конкурс «Kirillovka – fest». Організаторами цього заходу виступили Кирилівська селищна рада, Громадська організація «Кирилівка-курорт», при підтримці та участі Департаменту культури, туризму, національностей та релігій Запорізької обласної державної адміністрації, КУ «Обласний методичний центр культури і мистецтва» Запорізької обласної ради, відділу культури і туризму Якимівської райдержадміністрації, КП «Розвиток курортної зони», Інтернет-журналу kirillovka.com.ua

 Цього року на фестиваль продемонструвати свою майстерність з’їхалося близько 200 учасників з 10 областей України. Отримати нагороди учасникам фестивалю було зовсім не просто, адже в журі сиділи справжні професіонали сфери мистецтв.

Веселівську громаду на  фестивалі представляли:

у жанрі «вокал» - Ернест Єгізарян (керівник Наталья Бартків, вокальна студія «Надія», селищний будинок культури), який посів ІІІ місце у номінації " естрадний вокал";

у жанрі «хореографія»  - студія естрадно – спортивного танцю «Статус»(керівник Юлія Долгополова, селищний будинок культури), які посіли ІІІ місце  у номінації "естрадний танець".

Керівників студій було нагороджено Подяками за сумлінну, плідну творчу діяльність, вагомий внесок у збереження та розвиток традицій української національної культури та виховання нового творчого покоління талановитих людей України. Учасники фестивалю також мали можливість відпочити на березі моря та відновити свої сили на свіжому морському повітрі, відвідати концерт фіналіста "Голосу країни" та співака української естради Арсена Мірзояна. Не дивлячись на складні погодні умови атмосфера у курортному містечку була тепла, щира та привітна. 

Наступного року організатори всеукраїнського фестивалю планують розширити його статус до міжнародного.

Керівники студії, учасники та їхні батьки щиро дякують за надану можливість участі у Всеукраїнському фестивалі –конкурсі «Kirillovka-fest» селищному голові П.М. Кіяшку та директору КУ «Культурно-мистецький центр» Н.І.Дук. Також висловлюємо подяку організатору фестивалю Світлані Шиян та її команді, за комфортні номери проживання, смачні обіди та теплий прийом.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь