A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

26 травня у нашій громаді вперше відбулася грандіозна спортивна подія – «Ярмарок спорту»

Дата: 29.05.2018 15:14
Кількість переглядів: 1006

Фото без опису

 Свято відбулося за ініціативи керівництва Веселівської селищної об'єднаної територіальної громади та  Запорізького центру розвитку місцевого самоврядування, створеного за підтримки Програми ULEAD з Європою та Мінрегіону України  і Громадської Спілки "Асоціація Спортивних Організацій" . Захід відбувся в рамках програми розвитку спортивної інфраструктури та спортивних клубів в об’єднаних територіальних громадах Запорізької області.

Головна мета «Ярмарку спорту» незмінна – познайомити дітей та дорослих з різноманітними видами спорту, допомогти обрати заняття до душі, та привернути увагу до активного і здорового способу життя.

Селищний голова та представники Запорізького центру розвитку місцевого самоврядування відкрили свято, побажавши перемог та нових досягнень усім учасникам.

Прикрасою  «Ярмарку  спорту» став  традиційний легкоатлетичний забіг «Сьома миля», що вже другий рік  проходить в нашому  населеному пункті.  У марафоні взяли участь представники  не тільки нашої громади, але й з інших регіонів:  м.Нова Каховка, м.  Мелітополь, м. Запоріжжя, м. Дніпро, Чкаловська ОТГ та інші.

У центральному парку  Веселого під егідою «Ярмарок спорту» об’єдналися представники більше десятка видів спорту, які представили не лише місцеві колективи, а й гості із Василівки, Енергодару, Запоріжжя, Балабіного, Роздолу, Оріхова.

Учасники свята подарували  глядачам показові виступи на ринзі, килимі і сцені. Крім того, на території парку в рамках «Ярмарку спорту» діяли окремі локації. Гості свята мали змогу познайомитися з такими видами спорту як: сумо, вільна боротьба, бокс, тхеквондо, фітнес зумба, воркаут, волейбол, театр вогню, мікс-файтом та греплінгом, фрістайл  на роликах, пауерліфтінг, паркур, пішохідний туризм( подолання перешкод).

 На центральному  стадіоні смт Веселе відбувся турнір з футболу, присвячений пам’яті Костянтина Міщенко.

Найближчим часом за ініціативи Запорізького центру розвитку місцевого самоврядування подібні ярмарки мають відбутися і в інших об’єднаних територіальних громадах регіону, але  ми  раді , що саме в нашій громаді вперше відбулося це свято спорту.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь