Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

У селищному будинку культури 23 травня відбулося урочисте вручення премії «Диво дитина»

Дата: 25.05.2018 15:52
Кількість переглядів: 810

Фото без описуУ 2009 році ініціативна  група, очолювана Віктором Новіковим, за підтримки народного артиста України Віктора Шпортько, започаткувала проведення щорічної Всеукраїнської премії "Диво-Дитина" і вже 2-й рік поспіль проводиться в нашій громаді.

Тому з метою підтримки талановитої молоді нашої громади в 2016 року депутатами селищної ради було прийнято рішення про встановлення Премії «Диво-Дитина» для таких дітей.

 Для здобуття Премії  "Диво-Дитина" запрошуються діти віком від 4-х до 13 років (включно),  які мають досягнення або відкриття у науко-технічній сфері, переможці та призери  обласних республіканських і міжнародних інтелектуальних ігор, шкільних олімпіад, спортивних або творчих змагань, фестивалів та конкурсів, діти, що зробили героїчний вчинок.

Номінантами Премії цього року стали 19 найкращих, найталановитіших учнів, яких підготували та яким допомогли досягнути високих результатів 21педагог.

Окрасою свята стали найталановитіші учні Веселівської об’єднаної територіальної громади, – переможці Всеукраїнських учнівських олімпіад, конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН, інтелектуальних, творчих конкурсів та спортивних змагань.

Вкотре переконуємося що в нашій громаді підростають найталановитіші та обдаровані діти, які завдяки своїй наполегливості, терпінню, прагненню до перемоги,  вже в такому юному віці мають високі досягнення. Всі учасники надзвичайно талановиті та дивовижні діти!  Журі було нелегко оцінювати та обирати переможців.  Відзначили не тільки дітей, але й вчителів які їх готували.

 Вручали нагороди номінантам Премії  селищний голова Кіяшко П.М., секретар ради Стогній Р.О., керівник танцювальної студії «Атмосфера» Ібатулліна В.А., призер Кубку Світу з мас-реслінгу  Кушнір О. К.
Окрасою свята стали найталановитіші учні Веселівської об’єднаної територіальної громади, – переможці Всеукраїнських учнівських олімпіад, конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН, інтелектуальних, творчих конкурсів та спортивних змагань.

 Серед них:  Філь Максим, Корвегіна Олександра, Белікова Уляна, Коваль Ольга, Колупай Юлія, Гаценко Карина, Петренко Яна– у номінації «Найтворчіша дитина»;

 Щебликіна Валерія, Нестеренко Марія, Ковтун Катерина – у номінації  «Найдивовижніша дитина»;

Шавлюк Ганна, Сергєєва Катерина, Богатов Данило – у номінації  «Найрозумніша дитина»;

Овсянко Олег, Варнавський Олексій, Фісун Тарас, Рикун Софія, Бєлікова Тетяна – у номінації «Найспортивніша дитина»;

Глоба Данило – у номінації «Найгероїчніша дитина».


Веселівщина гордиться Вами, підкорювачами вершин науки і творчості!!!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь