A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Танцювальна студія "Атмосфера" відстоює звання "Зразкового" колективу

Дата: 24.05.2018 08:59
Кількість переглядів: 1566

Фото без опису19 травня у Веселівському селищному будинку культури на високому рівні  відбувся звітний концерт танцювальної студії «Атмосфера» (керівник - Ібатулліна Венера Амурівна)

В залі селищного будинку культури зібралися прихильники хореографічного мистецтва. А приводом для такого зібрання став звітний концерт «Атмосфери» та прагнення колективу зробити ще один крок у своїх досягненнях – отримати звання «Зразковий колектив». Тому на концерті були присутні:

Герман Оксана Миколаївна - в. о. директора  КУ  "Обласний методичний центр культури і мистецтв" Запорізької обласної ради;

Рушинець Алла Василівна - провідний методист з організаційної роботи установ клубного типу  КУ "Обласний методичний центр культури і мистецтв";

Райлян Олена Борисівна - завідувач відділом з організації культурно-мистецьких заходів та міжетнічного співробітництва.

Присутність в залі таких почесних гостей  додало  хвилювання та відповідальності, тому що від їх рішення залежало - отримає колектив звання «зразковий» чи ні. 

Щорічні творчі звіти студії  стали традиційними. Студія об’єднує дітей та дорослих  різних за  віком, закоханих у мистецтво танцю. На даний час склад колективу налічує 140  вихованців віком від 2 років. Цей яскравий, талановитий колектив  завжди вирізнявся оригінальністю і танцювальними композиціями, які сприймаються, як маленький спектакль, де яскраво, енергійно і чуттєво розкриваються життєві ситуації, людські почуття, емоції. Танцювальні постановки  створювала у своїй уяві Венера Амурівна, а потім – крок за кроком, рух за рухом втілювалися  на сцені у танці.

За останній рік репертуар колективу поповнився абсолютно новими  хореографічними  композиціями. Велика увага в колективі приділяється підбору концертних костюмів, які  виготовлені відповідно до кожної композиції.   Кожен костюм це фантазія  керівника колективу,  який потім створюються  руками веселівських майстринь.

Один гарний виступ змінювався іншим, приносячи естетичне задоволення поціновувачам хореографічного мистецтва.  Власне, усе двогодинне дійство нагадувало феєричний сон. Кожна постановка та композиція вражали своєю енергією, технікою та потужністю виконання. Також концерт вражав постійною зміною вбрання на виступаючих. Спостерігаючи за тим, що відбувається на сцені, глядачі мали змогу подорожувати  Індією, Китаєм, Ірландією та Україною.

Учасники демонстрували  різні техніки та напрямки хореографії : класичний танець, народний танець, народний стилізований танець,естрадний танець,сучасний танець (джаз-модерн, хіп-хоп, джаз-фанк, контемпорарі)
Як завжди, звітний концерт  «Атмосфери» пройшов на висоті. Глядачі реагували бурхливими оплесками та криками «Браво».  

 Колектив не зупиняється на досягнутому, розвивається, створює нові танцювальні композиції, постійно працює над підвищенням культурного та професійного рівня.
Свято відбулося яскраво, залишивши позитивні емоції та усмішки на обличчях. Ведуча   Волошина Оксана Іванівна заряджала позитивом впродовж всього концерту.

Присутні в залі отримали емоційне та естетичне задоволення, заряд позитиву та гарного настрою.

 По закінченню концерту на сцену вийшла Герман Оксана Миколаївна,  яка підкреслила високій рівень організації та проведення концерту, майстерність  учасників та рівень хореографічних  постановок. Учасники колективу,  керівник студії  та глядачі із завмиранням серця чекали на висновок комісії.  Оксана Миколаївна оголосила що в  результаті обговорення комісія прийшла до висновку -  подати  документів на присвоєння танцювальній студії «Атмосфера» звання «Зразкового колективу».  Рішення викликало шквал овацій, сльози учасників колективу та керівника «Атмосфери». Це результат тяжкої праці та багатьох годин тренувань.  Студія  з впевненістю доводить, що вона − одна з найкращих. Колектив не зупиняється на досягнутому, розвивається, створює нові танцювальні композиції, постійно працює над підвищенням культурного та професійного рівня.

Селищний голова подякував Венері Амурівні та учасникам колективу за чудову атмосферу в залі та високо оцінив рівень підготовки та майстерність студії. 

Вітаємо Венеру Амурівну та колектив з високим  досягненням та бажаємо студії «Атмосфера» нових творчих успіхів!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь