Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

ДОПОМОГА ЛЮДЯМ – ПРІОРИТЕТ В РОБОТІ ВІДДІЛУ СОЦІАЛЬНОЇ СЛУЖБИ ДЛЯ СІМ'Ї, ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ»

Дата: 21.05.2018 15:14
Кількість переглядів: 737

Фото без описуОдним з голових завдань, що покладено на відділ соціальної служби для сім'ї, дітей та молоді КУ «Центр соціальних послуг» є підтримка сімей, в якій  один з її членів перебуває у конфлікті з законом.

Особлива увага приділяється сім'ям де засудженим є неповнолітня особа. Для більш плідної співпраці, 18 травня працівниками відділу було проведено зустріч з представником Веселівського районного відділу з питань пробації південно-східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації та соціальним робітником БО благодійний фонд «Сподівання». В ході зустрічі були визначені пункти плану подальшої взаємодії згідно Наказу №974/5/467/609/280, а також розміщені матеріали соціальної реклами.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь