A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Семінар «Організація соціального захисту населення в ОТГ»

Дата: 21.05.2018 10:45
Кількість переглядів: 1115

Фото без описуВеселівська ОТГ взяла  участь у семінарі «Організація соціального захисту населення в ОТГ», який відбувся 16 травня у Запорізькому Центрі розвитку місцевого самоврядування, створеному за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону України.

«На сьогодні багато повноважень передані в об’єднані територіальні громади від райадміністрацій. Тому намагаємось оптимізувати роботу останніх, щоб уникнути дублювання функцій. Надання соціальних послуг залишається дуже важливим в сьогоднішніх умовах», – зауважила керівник апарату Запорізької облдержадміністрації Зінаїда Бойко у своєму вітальному слові.

 Які  саме повноваження передані до місцевих органів влади – безпосередньо в громади, пояснення законодавчої бази, практичні поради щодо надання соціальних послуг – про це йшлося під час заходу. Зокрема, керівники служб розповіли про порядок призначення субсидій, співпрацю територіальних органів соцзахисту, про порядок оформлення і ведення особових справ отримувачів всіх видів соцпослуг, про захист дітей в умовах реформації, інтеграцію внутрішньо переміщених осіб.

Відділом із соціальної роботи виконавчого комітету Веселівської селищної ради презентовано напрацювання громади в сфері адміністрування надання послуг із соціальної підтримки населення згідно наказу №1030 Мінсоцполітики. Цікавим виявився досвід наших колег із Комиш-Зорянської та Берестівської ОТГ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь