A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Вечір сучасної української музики у День вишиванки

Дата: 18.05.2018 16:08
Кількість переглядів: 913

Фото без опису

17 травня молодіжний хаб Веселівської селищної ради разом із музичною школою провели святковий концерт «Вечір сучасної української музики». Подія була приурочена до Дня вишиванки. У цей вечір для глядачів виступали: Белла Плетінь, Карина Бєляєва, Ольга Шаповалова, Поліна Романенко, Єсенія Губенко, Анна Бєлікова, Ернест Єгізарян, Гушуляк Анастасія та гурт «До понедельника».

        Програма складалася із найвідоміших хітів таких українських гуртів як «Океан Ельзи», «Скрябін», «The Hardkiss», виконавців Х. Соловій, О. Пономарьова, А. Мірзояна.

          Ведучі концерту - Данило Богатов та Ольга Коваль змогли на 100 % передати чарівну атмосферу свята та усю красу українського слова. Вони подавали сценарій жваво та харизматично. На сцені наша молодь трималася настільки впевнено, що їм могли б позаздрити навіть професійні ведучі із солідним стажем роботи! Яскравим завершенням заходу став вірш, який написала Ольга Коваль.

             Українська пісня - найкрасивіша у Європі. Її краса зачаровує, бентежить, додає наснаги. Українська пісня - це частина духовного життя народу. Вона не залишає його ні в радості, ні в смутку, крок у крок слідує за ним, проходить крізь довгі століття, щоб сьогодні причаровувати переливами дорогоцінних самоцвітів… У піснях постають просторі степи України, широкі ріки, краса лісів, садів, а також боротьба за волю та справедливість. Українські пісні надзвичайно мелодійні та щирі. У них немає місця для жорстокості та агресії, навпаки – прагнення щастя, кохання, добробуту, гумор. Це найкраще характеризує риси нашого народу. Давайте берегти нашу українську пісню!

                                                                                   Олена Дмитерко.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь