A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Честь і слава героям!

Дата: 07.05.2018 11:48
Кількість переглядів: 643

Фото без опису

День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні… Світле і водночас печальне свято. Сумні усмішки ветеранів, сльози на очах, оберемки квітів та Вічний вогонь… У цей славний день ми знову повертаємося до незабутнього травня 1945 року, аби з глибокою повагою згадати тих, хто виборов нашу свободу у страшному поєдинку з фашистськими загарбниками.

Напередодні 73 роковин перемоги над нацизмом у Другій  світовій війні юнкори гуртка «Юний журналіст» ПКЗ «БДЮТ» відвідали ветеранів війни: Бєлікова Андрія Кузьмича, Степаненко  Олександра Калістратовича, Пекло Івана Васильовича. Діти підготували концерт для ветеранів: декламували вірші, співали пісні. Гуртківці подарували ветеранам квіти та поробки, які  зробили вихованці гуртків  «Чарівний бісер» та «Берегиня».

З кожним роком ще більш важливішими стають для нас будь-яка подробиця, кожна мить  титанічної битви нашого народу за свободу. Чим далі відходить від нас та тривожна година, тим величнішими постають подвиги захисників Вітчизни, тим повніше ми усвідомлюємо історичне значення здійсненого.

Події тих днів не повинні згаснути в народній пам’яті. Про це нагадуватимуть меморіальні дошки, пам’ятники. Та найголовніший меморіал – людська пам'ять, яку нащадки несуть у вічність у своїх серцях. Довгих 1418 днів і ночей Великої Вітчизняної війни щодоби гинуло 20 тис. людей. Страшна війна забрала життя кожного четвертого білоруса, кожного п’ятого українця.

Сивочолі ветерани! У нашій пам'яті назавжди залишиться ваш урок честі й слави, героїзму й самопожертви, патріотизму і вірності Вітчизні. Ми свято стоятимемо на варті миру, який ви вибороли для нас.

Ми завжди пам'ятатимемо ціну, яку заплатили наші  діди за сьогоднішній мир в Україні, за надану можливість наступним поколінням жити, народжувати і виховувати дітей.

 Будемо ж гідні ратного і трудового подвигу наших дідів. Зробимо все від нас залежне, щоб розквітав, ставав красивішим і заможнішим рідний край. 

Щиро бажаємо вам, дорогі ветерани, міцного здоров’я та довголіття.

 

  Юнкори  гуртка «Юний журналіст» ПКЗ «БДЮТ» Камбур  Олександра, Пагасян Ліліт.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь