Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ!!!

Дата: 04.05.2018 10:09
Кількість переглядів: 643

Фото без опису

У м. Дніпро з 30 квітня по 2 травня відбувся Х відкритий міжнародний фестиваль – конкурс музики та академічного вокалу «Золотий зорепад» під патронатом Управління культури, національностей і релігії Дніпропетровської облдержадміністрації та Культурного центру «Пектораль».

 У  ньому взяли участь музиканти та співаки різних вікових категорій та жанрів, з різних куточків України та за її межами. Наші учні Веселівської  дитячої музичної школи не стали виключенням і також взяли участь у боротьбі талантів музичного мистецтва. Честь музичної школи та Веселівської громади відстоював ансамбль скрипалів «Унісон» під керівництвом викладача Глоби Л.А. та концертмейстера Дегтярьової О.В. У складі ансамблю учні музичної школи: Шаповалова Ольга, Єгізарян Ернест та Перевозчикова Марина. Згідно положення фестивалю, вони виконали два різнохарактерні твори та вибороли почесне ІІІ місце у категорії інструментальний жанр, струнно-смичкові інструменти.

 Тож привітаємо наших переможців міжнародного рівня, які достойно представили нашу веселівщину  і побажаємо подальших творчих успіхів .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь