A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Відбувся Кущовий семінар у рамках Дня цивільного захисту та Тижня безпеки дитини у 2018 році.

Дата: 02.05.2018 10:26
Кількість переглядів: 679

Фото без опису

27 квітня на базі опорного закладу з цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Веселівська районна різнопрофільна гімназія відділом освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Веселівської селищної ради спільно з фахівцями Веселівського РС ГУ ДСНС у Запорізькій області відбувся  Кущовий семінар у рамках Дня цивільного захисту  та Тижня безпеки дитини у 2018 році.

 Про основні завдання, що стоять перед керівниками та відповідальними за БЖ закладів освіти з питань охорони праці та безпеки життєдіяльності для учасників семінару  довела до відома методист відділу освіти, молоді та спорту Веселівської селищної ради Самофалова Н.В.

 Інспекторами Веселівського  РС ГУ ДСНС Куликом Є.В. та Стальним О.С.  було надано методичні рекомендації щодо організації протипожежної безпеки в закладах освіти і правил евакуації з приміщення, в якому виникла пожежа. Проведені практичні заняття з порядку дій у разі виявлення підозрілих предметів, схожих на вибухонебезпечні та використання первинних засобів  пожежогасіння під час виникнення надзвичайних ситуацій.

Методичний супровід  підготовки та проведення Дня цивільного захисту та Тижня безпеки дитини у закладах освіти провели керівники МО координаційного центру НМЗ вчителів Захисту Вітчизни, основ здоров`я Карнаухов О.А. та Щебликіна О.М.

 Завідувач КДНЗ № 3 «Казка» Морозова Г.В. ознайомила учасників семінару з досвідом роботи  БЖ у дошкільному навчальному закладі.  

Завершено Кущовий семінар практичною частина, яка була представлена відпрацюванням основних прийомів серцево-легеневої реанімації за допомогою реанімаційного тренажера КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1» та евакуаційними заходами учнів Веселівської районної різнопрофільної гімназії.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь