Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Центру надання адміністративних послуг Веселівської ОТГ 2 місяці.

Дата: 27.04.2018 14:54
Кількість переглядів: 1019

Фото без опису

28.02.2018 року було відкрито селищно-районний  ЦНАП Веселівської ОТГ. За 2 місяці роботи говорити про великі здобутки зарано, але колектив ЦНАП наполегливо працює над розширенням переліку послуг, покращанням якості, доступності, прозорості в наданні послуг.

 

За цей час пройшло становлення колективу Центру.  Для розширення спектру надання адміністративних послуг та їх територіальної доступності  підписано договори про співпрацю з Новоуспенівською ОТГ, Мелітопольським об'єднаним управлінням Пенсійного фонду України, Управлінням соціального захисту населення Веселівської РДА ( два дні на тиждень спеціалісти ПФУ та УСЗН проводять прийом громадян в приміщенні ЦНАП на спеціально створеному робочому місці),   Головним управлінням Держгеокадастру  у Запорізькій області, а також Меморандум про включення, співпрацю та партнерство з ГО «Всеукраїнська організація центрів надання адміністративних послуг».

В рамках співпраці з Новоуспенівською ОТГ до Державного фонду регіонального розвитку подано проект «Розширення спектру надання адміністративних послуг та їх територіальної доступності». Проектом передбачено придбання обладнання для видачі паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон для ЦНАПу Веселівської ОТГ та створення двох відділених робочих місць у селах Новоуспенівської ОТГ.

За цей період  надано  2912  адміністративних послуг  та   2307  консультацій.

Для кращого інфомування населення і наближення послуг до людей на сайті громади (https://veselivska-gromada.gov.ua/) створено сторіку ЦНАП (https://gromada.org.ua/gromada/veselivska/cnap-10-48-26-06-07-2017/) , де розміщена інформація про перелік, строки надання, платність послуг, перелік документів необхідних для отримання послуг, зразки заяв які можна роздрукувати , контактна інформація, установчі документи ЦНАП,  часті питання по отриманню послуг, а також роз’яснення та корисна інформація.

На сторінці ЦНАП також розміщено посилання на корисні WEB ресурси:

Єдиний державний портал адміністративних послуг  - для отримання online послуг громадянами і бізнесом.  

- Публічні реєстри України    - відкритий доступ до більше 100 реєстрів.

- Кабінет електронних сервісів – доступ до різноманітних сервісів Міністерства юстиції України.

-  Портал електронних послуг Пенсійного Фонду   -  для перегляду даних з реєстру застрахованих осіб, електронної пенсійної справи, подання заяви на призначення або перерахунок пенсії, переведення з одного виду пенсії до іншого , замовлення  індивідуальних  відомостей  про застраховану особу , подння  різноманітних запитів , а також запису на прийом до спеціаліста ПФУ та подання  скарг.    

-  Сервіс попереднього запису з питань реєстрації актів цивільного стану  -  записатись  на прийом  до відділу ДРАЦС у зручний  для людини с час, задати  питання в онлайн режимі, подати заяви на  реєстрацію актів цивільного  стану.

- Призначення допомоги при народженні дитини  -подання документів для призначення   допомоги при  народженні дитини.

- Призначення житлової субсидії   -  подання документів на призначення субсидії в  електронному вигляді на  попередній розгляд (  потрібно підтвердження в паперовому вигляді)

- Реєстр дозволів для переміщення осіб в зоні АТО - отримання       дозволу для переміщення осіб через лінію  зіткнення у межах Донецької та Луганської  областей

- Регіональний сервісний центр МВС України в Запорізькій області  - отримання довідки про відсутність судимості, реєстрація,  перереєстрація  транспортних засобів, видача посвідчення водія на право керування  транспортними засобами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь